- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
Thunderzolee #7981 üzenetére
Akkor biztos hirtelen béna voltam, és rossz irányba raktam oda. Mindenesetre megvettem azt a procit, biztos érezhető javulás lesz.
-
korpicschess
veterán
válasz
Thunderzolee #7977 üzenetére
Konkrétan a foglalatba nem passzolt ahogy néztem, bekapcsolni nem is próbáltam bele. Sokat számít az L2? Szerintem T 4000-res széria lesz, az is nagy előrelépés, a többi az 3-4x drágább, már összemérhető kb. a laptop árával (ezek szinte értéktelenek szerintem).
Egyébként a saját gépem átalakításáról... Hát nem biztos, hogy ér annyit, amennyibe kerülne.
Köszönöm a segítséged!
-
korpicschess
veterán
válasz
Thunderzolee #7973 üzenetére
Ezekből mindegyik megy? Vagy a T széria? Kipróbáltam a P7450-nel, az nem passzolt bele. Vagy én voltam béna? Mindenesetre már elpostáztam, 2 gépet emiatt nem szedek szét.
Én is nagyobb számú T-s processzorokra találtam találatot.
Mert egy ezresért már ez is nagy előrelépés: [link]Ami proci benne van, azon ezek a feliratok vannak:
LF80537 570
5837B209 SLA2C
2.26 / 1M / 533
Intel 065739G-vel még nem tudom mi lesz, akarok-e rá költeni. Igazából szeretem, és nincs vele semmi bajom. Az akkum viszont már majdnem kuka, alig bír 1 órát, az meg olyan 5k ebayen. CD meghajtóm is beadta azthiszem (3 év alatt fél kezemen meg tudom számolni hányszor használtam). Ahelyett lehetne SSD-t berakni, nem?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy egy Fujitsu Siemens Esprimo v5535-be milyen processzor rakható legfeljebb? Illetve egyáltalán milyen. Tennék bele valami 2 magosat, szinte ingyen van a legtöbb. Most egy 1 magos van benne.
Amit tudok, hogy a foglalat PGA478MN, de másról nincs infóm. Alaplap típusát sem írja ki az Aida.Másik kérdésem, hogy Acer 5739G-be mi lenne a legjobb? P7450-et cseréltem most P8700-ra, mert nagyon olcsó volt. Gondolom Core 2 Duo-nál nincs feljebb lépés, maximum P9000 széria, de az meg már annyival drágább, hogy nem éri meg.
Esetleg a Fujival kapcsolatban ez segít, csak én nem igazán értek hozzá:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest