- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
Thunderzolee #7981 üzenetére
Akkor biztos hirtelen béna voltam, és rossz irányba raktam oda. Mindenesetre megvettem azt a procit, biztos érezhető javulás lesz.
-
korpicschess
veterán
válasz
Thunderzolee #7977 üzenetére
Konkrétan a foglalatba nem passzolt ahogy néztem, bekapcsolni nem is próbáltam bele. Sokat számít az L2? Szerintem T 4000-res széria lesz, az is nagy előrelépés, a többi az 3-4x drágább, már összemérhető kb. a laptop árával (ezek szinte értéktelenek szerintem).
Egyébként a saját gépem átalakításáról... Hát nem biztos, hogy ér annyit, amennyibe kerülne.
Köszönöm a segítséged!
-
korpicschess
veterán
válasz
Thunderzolee #7973 üzenetére
Ezekből mindegyik megy? Vagy a T széria? Kipróbáltam a P7450-nel, az nem passzolt bele. Vagy én voltam béna? Mindenesetre már elpostáztam, 2 gépet emiatt nem szedek szét.
Én is nagyobb számú T-s processzorokra találtam találatot.
Mert egy ezresért már ez is nagy előrelépés: [link]Ami proci benne van, azon ezek a feliratok vannak:
LF80537 570
5837B209 SLA2C
2.26 / 1M / 533
Intel 065739G-vel még nem tudom mi lesz, akarok-e rá költeni. Igazából szeretem, és nincs vele semmi bajom. Az akkum viszont már majdnem kuka, alig bír 1 órát, az meg olyan 5k ebayen. CD meghajtóm is beadta azthiszem (3 év alatt fél kezemen meg tudom számolni hányszor használtam). Ahelyett lehetne SSD-t berakni, nem?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy egy Fujitsu Siemens Esprimo v5535-be milyen processzor rakható legfeljebb? Illetve egyáltalán milyen. Tennék bele valami 2 magosat, szinte ingyen van a legtöbb. Most egy 1 magos van benne.
Amit tudok, hogy a foglalat PGA478MN, de másról nincs infóm. Alaplap típusát sem írja ki az Aida.Másik kérdésem, hogy Acer 5739G-be mi lenne a legjobb? P7450-et cseréltem most P8700-ra, mert nagyon olcsó volt. Gondolom Core 2 Duo-nál nincs feljebb lépés, maximum P9000 széria, de az meg már annyival drágább, hogy nem éri meg.
Esetleg a Fujival kapcsolatban ez segít, csak én nem igazán értek hozzá:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest