Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborilster
csendes tag
Akkor azt mondod, hogy a gépem nem támogatja a T9300-at és a T9500-at? Mert én az ellenkezőjét olvastam a neten (meg nem mondom, hogy hol, de angol nyelvű fórum volt és azt írta egy srác, hogy ő gond nélkül belerakott egy 9300-ast és frankón megy neki vele). Ezen kívül meg erre a hirdetésre bukkantam a Google-ben búvárkodás közben: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_5730z_gamer/friss.html, ami azt illeti, nem volt szégyenlős a gyerek, aki ezt a gamer configot összapakolta, nem spórolta ki belőle a T9900-as (!!!) processzort sem...
habár ő beszerzett hozzá persze még egy jobb töltőt, aksit is. Egyébként, ha valamit rosszul gondolok, akkor kérlek, javítsatok ki, kezdő vagyok a fórumon is, azért vagyok itt, hogy a nálamnál szakavatottabbak tanácsát meghallgassam és okosodjak 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
habár ő beszerzett hozzá persze még egy jobb töltőt, aksit is. Egyébként, ha valamit rosszul gondolok, akkor kérlek, javítsatok ki, kezdő vagyok a fórumon is, azért vagyok itt, hogy a nálamnál szakavatottabbak tanácsát meghallgassam és okosodjak 
Pyttawrx