- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cooldoc
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Eddig jóformán csak szörfölésre használtam a gépem (arra sokat). Mostanában rákaptam a filmletöltésekre, torrentezésre. Így viszont kicsinek találom a merevlemez méretét. Van egy Asus 2500H gépem, amit még 2004-ben vásároltam, amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve manapság is. A memóriát már kibővítettem 1 Gb-ra...(sakkprogramok)
A főbb paraméterek (Everest-ből másoslva): Lemezes meghajtó HITACHI_DK23FA-40 (40 GB, 4200 RPM, Ultra-ATA/100), CPU típusa Intel Pentium 4, 2656 MHz (20 x 133), Rendszermemória 992 MB (PC2700 DDR SDRAM), Optikai meghajtó QSI CDRW/DVD SBW-242 (DVD:8x, CD:24x/10x/24x DVD-ROM/CD-RW), Alaplap neve Asus A2000H/L Series Notebook, BIOS típusa Award Medallion (11/24/03), Alaplapi lapkakészlet SiS M650
Kérdéseim:
1. Milyen külső, vagy belső merevlemezt célszerű venni hozzá? (Én preferálnám a külsőt, mert nem szívesen húznám újra a Windows-t. Amúgy meg kvázi asztali gépként funkcionál, nem zavar a méret).
2. Látni fogja - e a gépem , ha nagyobb méretű Winchestert veszek?
3. Ha torrentezek, ugyanúgy meg tudom - e osztani a file-okat, mint a reguláris merevlemezről?
4. Elég gyors lesz-e, tudok -e nézni innen is filmeket?
5. Milyen márkájú és milyen méretű vinyót ajánlotok? Firewire, vagy USB?
Nagyon hálás lennék a segítségetekért, ha számotokra triviálisak kérdéseim, elnézést, csak műkedvelő vagyok!
6. Le tudom-e cserélni a rissz-rossz CD-író/DVD olvasót egy beépített DVD-íróra?
7. Processzor cserének van e értelme, s ha igen kivitelezhető-e? Ha igen, milyen lenne az optimális?
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Könyvajánló
- Gitáros topic
- Üzleti vita és megbeszélés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest