Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy barátomnak kijelzőhibás lett az Asus F3S notija.
Szervizben volt már, ott mondták ezt, mondanom sem kell hogy hivatalosan mennyibe kerül egy kijelző hozzá... Sőt, asszem épp nem is találtak hozzá.
De még a PH-s bontott árakon is eléggé elgondolkozott, így nem is biztos hogy megjavíttatná, még ha találunk is olcsón hozzá. Illetve ha 10e alatt találnánk, akkor valószínűleg igen.A szervizben azt mondták, hogy az LCD-je egyben van a szalagkábellel, vagyis az LCD-re rá van forrasztva a szalagkábel. Ilyenről én még nem hallottam, szerintetek tényleg lehetséges ez ?
És azt is ajánlotta a szervizes, hogy egyben cseréljük le az invertert is, mivel "40kV van benne, és nem igazán arra van tervezve hogy 3 évnél tovább működjön" Vagyis "jócskán van esélye, hogy elromlana az is viszonylag hamar".
Az inverter amúgy 2-3e körül van itt a PH-n ilyen korú Asus-okhoz, szóval ha nem is olyan nagy, azért az is tétel lenne. Bár jó részt (még inkább a PH-n kívül) inkább kompletten árulják a kijelzőt, legalábbis ha jól olvasom ki (nem LCD-t írnak, hanem kijelzőt).
Új hozzászólás Aktív témák
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx