- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Jóh hát tényleg az este volt.......akkor legyen 2x2000mhz
(ghz-t nemszeretem)
Hát attólfügg mire....... hd filmet nézni nemnagyon közbe azért a hd csati ottfigyel rajta de minek...... azonkívül meg hát mire jó?Kb annyira mint egy sima 40ezer forintos asztali gép kb csak annyi hogy ezt tudom hurcolni........viszont hiányzik így az hogy nemtudok rádugni simán másik vinyót menteni vagy bármi ilyen......Szóval nagy csalódás nekem ez a laptop.....nemértem miért kell egyfajta laptopot 3fajta vga-val kiadni mikor az ára kb mindháromnak ugyanannyi......Sőt haveré akinek ati vga-van benne és sokkal jobban megy az egész laptop még 20ezerrel olcsóbb is volt.....hát melléfogtam vele150ezerért azért egy rendes vga-t megérdemelt volna.......
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gigabyte alaplap topik
- Autós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged