Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
Asus notebook-ba SSD- helyeztem a HDD helyére. A HDD-t Caddy beépítő keretben behelyeztem az optikai DVD helyére.
Probléma, hogy a HDD-t nem látja a Notebook a Biosban.
Ha az SSD-t helyezem a beépítő keretben az optikai meghajtó helyére és a HDD-t hagyom az eredeti helyén akkor mindkettőt látja a Bios, de ebben a felállásban lassú a Windows, olykor el sem indul.Természetesen tiszta telepítést végeztem az SSD-re, úgy hogy közben nem volt behelyezve a HDD.
A fenti problémák miatt jelenleg csak az SSD van behelyezve.Kipróbáltam a HDD-t, behelyezve a Caddy keretbe és azt összekötve Sata - Usb kábellel, azt külső meghajtónak látja a win10, de én nem külső HHD-nek akarom használni.
Mit rontottam el? Talán a Caddy keret okozza a problémát?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest