Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Adott egy Dell Latitude e 5540 noti (i7 4600u,nvidia gt720m,stb) amiben a bene lévő tn fhd kijelzőt,sikeresen ki cseréltem egy fhd ips panelra.Most viszont hozzá jutottam egy Latitude e 6540 hez.( i7-4810QM.Radeon 8790.stb.) de ebben sajnos csak HD kijelző van.Bele akartam rakni az 5540-es tn panelját,működik is vele,de a kijelző nagyon pirosas,árnyalatú,és alig van kontraksz.Bele raktam az IPS panelt is,és ugyan ez a helyzet.Talán az lehet a gond hoy ujra kelett volna telepiteni a notit az uj kijelzővel,vagy a kijelző szalagkábelt kellene cserélni?Ha nem jó lenne hozzá a kábel,akkor egyáltalán nincs kép,vagy a fent leírt hiba jelenség tapasztalható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx