- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krizbi
újonc
válasz
st3v3np3t3r #18603 üzenetére
Más IC nincs ezen a PCB-n. Amúgy a kártyaolvasó működik. A két "halott" Usb port 0.6 voltot ad le. Az tápfeszültségét nehéz visszavezetni, mert a többrétegű a nyák
-
Krizbi
újonc
Sziasztok.
Ismét én vagyok az USB problémával. (DELL G3)
Próbáltam a hiba okát megkeresni, mérésket végeztem. Az alábbi linken van egy fotó, azokat az SMD alkatrészeket ahol folytonosságot mértem sárgával aláhúztam. Kíváncsi lennék, hogy ti mit szóltok hozzá. Normális ez a jelenség?WeTransfer Link:
we.tl/t-OdpjwpPn3x
Válaszokat előre is köszönöm,
Krizbi -
Krizbi
újonc
válasz
st3v3np3t3r #18591 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Szerintetek ezt az alkatrész csere megoldaná a problémámat?
https://www.ebay.com/p/15041375811Válaszotokat előre is köszönöm
-
Krizbi
újonc
Sziasztok!
Megoldandó hiba: Nem működik két darab USB port.
Alany: Dell G3 15 3590Történet: Az jobb oldali usb portom sikerült túlterhelnem. Túl sok áramot szívhatott el. Felugró üzenet a következő volt: Unknow Usb Device needs more power than the port can supply. Ez az üzenet után nem a túlterhelt USB, hanem vele átelemben lévő USB nem akart működni. Ekkor jobboldalán lévő portokat használtam tovább. Másnap beszerettem volna dugni a laptop cooler padját a jobb oldalra, de már nem adott feszültséget a USB port. Szóval most a jobb oldala halt meg és az bal oldala működik.
Ami érdekes, hogy a 'baleset után' még működött az a port ahol a baj történt. És egy másik port volt lekapcsolva. Másnap pedig az a port nem működik ahol a baj történt...Kérdésem: Szerintetek hardveres problémám lesz, vagy csak simán valamit letiltott a windows? Próbáltam már Chipsetet, USB drivert újratelpíteni de nem oldotta meg a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest