- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Előfordulhat az alábbi lcd hiba külső behatás nélkül?
Haver laptopja, elvileg semmi nem érte.
Lehetséges ez?
Javítható, vagy csere?
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Haver áthozta a laptopját. Proci hőfok Tjmax közelében, újra kell pasztázni, valószínű a sivatagi homok jobban vezeti a hőt....
Melyik paszta javasolt laptopba, amit nem kell gyakran újrapasztázni és akár 2-3 évet is kibírhat?
Itthon nálam Arctic MX-2, MX-4 és Thermal Grizzly Kryonaut van, de ha van olyan paszta ami jóval később kezd kiszáradni akkor azt használom. -
szacsee
nagyúr
válasz
stiflerr #4490 üzenetére
1.
UPnP engedélyezve van a routernél?
Ha megy pl valami letöltés.. pl torrent, de a böngésző halott, akkor a DNS-el nincs rendben valami. Hálózati és megosztási központnál adapterbeállítások módosítása és a wifi adapternél a DNS kiszolgáló címét vagy a routerből írd be, vagy a router IP címét írd oda amit lanon használ pl (192.168.1.1)
Ha nem tetszhalott az eszköz, akkor ez lehet a megoldás, esetleg routert indítsd újra.2. Egyik ismerősöm Toshiba, vagy Fuji gépnél az usb portot meggyalázta és a vezérlő is elszállt, nála 40K volt a javítás összege futárral mindennel, ha ez segít. Esetleg ha van bővítési lehetőség, akkor előfordulhat, hogy jobban járnál azzal, ha van PC Card Slot rajt, ha oda tennél USB-s kivezetésű kártyát. Ha déli híd, akkor nem biztos, hogy jó lesz, de vezérlő esetén kivitelezhető.
Nem értek annyira a laposokhoz, mint az itteni guruk, majd Ők is megmondják a véleményüket, mindenesetre az enyém leírtam.
-
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Van egy Lenovo N500-as lapos nálam.
A gépre rádugom a töltőjét, akkor semmi visszajelzés nincs, hogy töltene. Be sem kapcsol.
A töltőre rámértem és leadja a feszt, sőt az alaplapon is a csatlakozón megjelenik.
Akksit még nem néztem, power gombot megnéztem, semmi baja, gépet kipucoltam.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baja?
NVidia VGA van benne, eleinte újraindulgatott bekapcsolás után, azóta be sem kapcsol, se led se semmi. Rámérek multiméterrel az akksira hátha nem kap töltést és azért csinálta.
Próbáltam Akksival, akksi nélkül, csak töltővel, töltő nélkül is.
Kösz a tippeket előre is! -
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Leírom ide is (MSI lapos, azonnali kérdésekhez írtam még), több szem többet lát elven.
Adott egy MSI X600-041HU típusjelzésű laptop.
DC csatlakozó belseje kitört, de megvan.
Viszont cserélni szeretném a csatlakozót.
Legjobban ez hasonlít rá, a gyárin van egy fémburkolat amit max rárakok erre.
Árát kicsit sokallom pl a Lomex-es árakhoz képest.
Esetleg nem tud valaki olcsóbb beszerzési forrást, vagy a csatlakozó Lomex-es megfelelőjének típuskódját?
Válaszotok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest