Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
KillHates
üzenetére
Elkezdtem tesztelni egyéb hardvereket, és BootCD-ről indítva a MemTest közben a gép annyira felmelegszik, hogy már 30%-nál lekapcsol. Ezt csinálta kétszer is, plusz két másik memória tesztelőnél eddig sem jutott. Így már a szervízeseknek meg tudom mondani, mit csináljanak, hogy előjöjjön a hiba egyik változata. Win7 alól 87°C-ot tudtam kihajtani a CPU-ból, a gyártó szerint 90 a max. Ezis túlmelegszik. Az alaplapinál csak 85-öt értem el.
Azt fogom nekik mondani, hogy túlmelegszik és lekapcsolgat lefagy az egész, ha ingyen nem csinálják meg akkor hozzád fordulok majd. Gondolom sűrűn szoktál járni Bp-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Konteó topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx