Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanos
aktív tag
válasz
ricsi99 #18850 üzenetére
Akkut nem akarom javítani.
A gépet dobnám a kukába, de úgy tűnik nem kell.
1 órája ismét elővettem, hogy megnézzem biosból kilépve indul vagy sem.
Annyi változás állt be, hogy most hibátlan. Akkut nem kell levenni/visszatenni hogy elinduljon, sőt akku nélkül is működik. Idáig meg se nyikkant akku nélkül. Nem értem...
Youtube videókat futtatok rajta (CPU 100%-on), de semmi gondja. (Hűtés működik).Remélem így is marad, sajnálnám kidobni. Első céges laptopom volt, van hozzá pl. dokkoló is.
Speckó alapján a Win10 minimum követelményét tudja, de nem indul el rajta a Win10 (32bit) telepítője. Marad az XP Pro. A 9 éves fiam ismerkedne rajta a számítógéppel/internettel. -
Vanos
aktív tag
Sziasztok!
Köszi az infókat.
A gombelemet kicseréltem, 3V helyett már csak ~1,5V-ot tudott a régi. A riasztás az akku okozta (gyakorlatilag halott), a bios-ban kikapcsolatam az alarmot.
Amire még rájöttem:
- Akkumulátor nélkül nem indul el, semmilyen életjelet nem ad.
- Ha a gépet leállítom, csak akkor hajlandó úja elindulni, ha az akkut kiszedem a helyéről majd újra visszateszem.Szóval még valami nem OK. Akksi hiba okozhat ilyen hibát? Egy ilyen akku lehet elvileg cellazárlatos?
Vagy ez már szerviz/kuka kategória?Köszi!
-
Vanos
aktív tag
Van egy régi IBM T42-es laptopom, amit 4 év pihentetés után elővettem.
~1 napig ment, amit lehetett frissítettem rajta.
Ma 1 órás használat után magától kikapcsolt, elment alvó üzemmódba (zöld hold ikon világított a gépen).
Bekapcsolni sehogy se tudtam. Aksit levettem, visszatettem semmi életjelet nem mutatott. Nem lehetett bekapcsolni. 0,5 órával később újra megpróbáltam, most odáig eljut, hogy az IBM felirat megjelenik, de a BIOS-ba már nem tudok belépni. 2-szer röviden "szirénázik" aztán semmi.
Akkumulátor ledje narancssárgán villog ez biztos rossz, de aksi nélkül el sem tudom indítani. (Ezt a típus nem lehet akku nélkül indítani)?
Aksi hiba? Vagy memória hiba? Vagy más? Tipp?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest