- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotor82
aktív tag
Eddig megvagyok, köszi.
- A "Security" fül alatt jelentek meg újabb opciók, amikről fogalmam sincs, hogy micsoda... [link]
- Valamint a "boot" fül alatt a "seurce boot" menü aktív lett, de én nem vettem észre semmi különbséget enable, vagy disable mód között...Elvesztem kicsit ebben az egészben, bocsi...
-
Rotor82
aktív tag
És hogyha Supervisor password-öt megadnék, akkor minden gep bekapcs után (win login előtt) be kellene írnom a Supervisor password-öt?
Vagy csak akkor, ha a BIOS-ba akarnék belépni? -
Rotor82
aktív tag
Én ez alapján próbáltam az imént eljárni, de nekem ugyanúgy inaktív maradt a "seurce boot" opció a BIOS-ban. Tehát nem tudtam disabled-re rakni.
Amúgy már ráraktam a win10-emet; Kiírtam egy lemezre, külső usb dvd meghajtóról felment rá simán...
Csak egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy a BIOS-ban miért nincs olyan opcióm, amiben ki lehetne választani, a meghajtók bootolási prioritását... -
Rotor82
aktív tag
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy lapit:TMP2410-G2-M529R. (128SSD+1TB HDD)Elméletileg Linux kéne, hogy rajta legyen, de nem indul el rajta…Ami nem is lenne baj, mert a win10 –em biztonsági másolatát szeretném rárakni, ami itt van pendrive –on.
Viszont a BIOS –ban nem lehet (vagy csak én nem tudom) kiválasztani az USB -ről való bootolást.
Többször csináltam már ilyet a régebbi gépeimmel, de így még nem jártam...Valakinek van tippje, hogy hogy tudnám felrakni a win10-emet?
-
Rotor82
aktív tag
válasz
SeniorTilla #1518 üzenetére
Visszajött az világítás!
kihúztam a töltöt és kivettem az aksit 15 percig és most már jó!
Többet ki se veszem az aksit, inkább az dögöljön meg, mint a kijelzöm...
(lehetett látni halványan a képet)
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy gondom van! Alig pár hetes gépem acer 7738G éppen zenéthalgattam és volt egy pillanatnyi áramkimaradás... Ezután a gép bebootol, meg minden, DE NINCS a kijelzön világitás! Nem lehetne valahogy bekapcsolni? Még bootolásnál se világit a kijelzö, se a biosban, sehol... Kiment volna a led háttérvilágitás?
Köszönöm a mielöbbi válaszokat!!! -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
AS7738G-nél adott 3 partíció. Kikapcsolás után, kihúzom a töltőt és kiveszem az aksit, majd simán töltöről indítom, a sajátgépben eltűnik 2 partíció és csak a "C"-marad meg, amin az oprendszer van...
Amúgy gyári vista van rajta, és a lemezkezelőnél a két eltűnt partíció mérete összeadódva látszódik "kifogástalan eisa konfiguráció"néven, de nem lehet vele semmit csinálni...Egyáltalán mi a franc az az eisa konfiguráció?
Tehát elfelejti a partíciókat a gépem, ha kiveszem az aksit???Vagy mi a fene???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest