- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnTomySm
tag
válasz
subalive #582 üzenetére
Csak 1 vélemény: Szerintem ha a gép amit vettél új, akkor elég meredek dolog biost frissni rajta. Nemhinném, hogy megoldja. De ha nincs más, akkor egy próbát megér. Ha nem új, akkor kérdezz rá az előző tulajtól. Egyébként szerintem ha van rajta garancia inkább foglalkozzanak vele a "szakemberek". Nemtudom, hogy a Bios piszkálása nem e jár garancia vesztéssel...
Bár ebben a témában nem vagyok túlságosan otthon. -
AnTomySm
tag
Köszi az eddigieket. Rájöttem, hogy most telepített valamit. Az eszközkezelő ezt jelzi: SDA szabványnak megfelelő SD állomásvezérlő. Gondolom ez kell legyen az. Szóval megvan a szoftver. Most hogyan kell akkor kiolvastatni vele a kártyát? Én arra gondoltam, hogy majd bedugom a kártyát, és megjelenik egy újabb meghajtószerűség, mint amikor egy pendrive-ot csatlakoztatok. Aztán úgylátszik mégse. Vagy most minek kéne történjen?
-
AnTomySm
tag
Köszi a segítséget, de ugyan ezen az oldalon találtam már olyan Caradreader programot ami xphez lett kitalálva. Feltettem, de nem vettem észre, hogy bármi is települt volna, bár ez nem jelent semmit. Az viszont gond, hogy ugyan úgy nem törénik semmi, ha behelyezem a kártyát. Amúgy a kari tuti, hogy jó. Szóval a kártyaolvasó progi nem stimmöl.
-
AnTomySm
tag
Hello! Csak annyi lenne a problémám, hogy most vettem ACER aspire 5310 notit, és az 5 in1 kártyaolvasó nem olvassa az SD kártyát. Valójában más kártyát még nem próbáltam, csak ez van. Kell egyáltalán valami driver hozzá? Xp alatt fut a rendszer. Akinek volt valami hasonló gépen hasolnó problémája, az ossza meg velem is, hogy mire jutott. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest