- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
AnTomySm #578 üzenetére
ha feltelepítette a drivert, akkor ugy kellene megjelennie ahogy írtad: mint egy pendrive!! Ha nem ismeri fel, próbálkozz egy restartal, (ha nem volt még), vagy illesztőprogi frissítéssel! jobb ötletem sajna nincs! én is sokat szenvedtem hasonló dologgal! driver kell neki, ami megfelelő, illetve restart!! akkor el kell h fogadja a kártyát!
-
demars
addikt
válasz
AnTomySm #576 üzenetére
nem szedtem le, nem tudom, h milyen formátumban van fennt a driver... ha nem tett fel semmit sem akkor lehet h máshogyan kell telepíteni!!! én is szívtam ezzel eleget! ugy csináld, h eszközkezelőben rámész arra amihez kell a driver, ott nyomsz egy illesztőprogi frissítést--> nem neten--> saját kézzel adod meg a mappát, h miben keresse (asszem a középsőre kell menni, s ott tallózással adod meg a helyet) Remélem segítettem, s meg tudod csinálni!
Üdv: demarsU.I.: ha azt adták mellé, akkor annakfel kell mennie!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- E-roller topik
- Logitech szerviz
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest