Új hozzászólás Aktív témák
-
caranox96
újonc
válasz
NEMO1968 #15450 üzenetére
Igen a driver mindig hiba nélkül felment.
A leállás kék halál volt.
Az eszközkezelőben az intel illetve nvidia driver is jelen van.
Köszönöm szépen a válaszod kipróbálom amiket leírtál.Ui:Illetve maga ha az NVIDIA vezérlőpultot akarom megnyitni azt írja hibaként hogy nem csatlakozik megjelenítő az Nvidia GPU-hoz. Win 8.1 64 bit fut a gépen amit az alaplap támogat szóval ez nem merülhet fel mint probléma.
-
caranox96
újonc
Sziasztok!
Eléggé laikus vagyok a számítástechnika terén, de megpróbálom konkretizálva leírni a problémám.
Igazából kerestem fórumokon megoldást de nem találtam megfelelőt,viszont egy másik illetőnek is ugyanaz volt a problémája mint nekem ezért azt is belinkelem ide:
http://www.tomsguide.com/answers/id-2492841/laptop-wont-work-nvidia-drivers.htmlKörülbelül másfél éve vásároltam egy ASUS X751L típusú notebookot előretelepített Win 8.1-el.A fentebb említett sztorihoz hasonlóan körülbelül egy év után nekem is leállt és miután újra indítottam minden játékom amivel addig játszottam nem indult el. Ugyanúgy töröltem az nvidia drivert majd újratelepítettem számtalanszor , újratelepítettem többször a windowst de nem használt. És maga ha letörlöm az nvidia drivert fut az adott játék csak sokkal kevesebb fps-el mivel az intel integrált kártyát használja. Ezért szeretném azt megkérdezni hogy volt e valakinek hasonló problémája esetleg ,illetve tudna-e valaki valamiféle megoldást mondani a problémámra?
Ui: Tudom hogy fél éve történt az egész csak egyetemen elfoglalt voltam , de mivel most kevesebb a dolgom jobban bele próbálom magam ásni a témába és megoldani végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged