- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
caranox96
újonc
válasz
NEMO1968 #15450 üzenetére
Igen a driver mindig hiba nélkül felment.
A leállás kék halál volt.
Az eszközkezelőben az intel illetve nvidia driver is jelen van.
Köszönöm szépen a válaszod kipróbálom amiket leírtál.Ui:Illetve maga ha az NVIDIA vezérlőpultot akarom megnyitni azt írja hibaként hogy nem csatlakozik megjelenítő az Nvidia GPU-hoz. Win 8.1 64 bit fut a gépen amit az alaplap támogat szóval ez nem merülhet fel mint probléma.
-
caranox96
újonc
Sziasztok!
Eléggé laikus vagyok a számítástechnika terén, de megpróbálom konkretizálva leírni a problémám.
Igazából kerestem fórumokon megoldást de nem találtam megfelelőt,viszont egy másik illetőnek is ugyanaz volt a problémája mint nekem ezért azt is belinkelem ide:
http://www.tomsguide.com/answers/id-2492841/laptop-wont-work-nvidia-drivers.htmlKörülbelül másfél éve vásároltam egy ASUS X751L típusú notebookot előretelepített Win 8.1-el.A fentebb említett sztorihoz hasonlóan körülbelül egy év után nekem is leállt és miután újra indítottam minden játékom amivel addig játszottam nem indult el. Ugyanúgy töröltem az nvidia drivert majd újratelepítettem számtalanszor , újratelepítettem többször a windowst de nem használt. És maga ha letörlöm az nvidia drivert fut az adott játék csak sokkal kevesebb fps-el mivel az intel integrált kártyát használja. Ezért szeretném azt megkérdezni hogy volt e valakinek hasonló problémája esetleg ,illetve tudna-e valaki valamiféle megoldást mondani a problémámra?
Ui: Tudom hogy fél éve történt az egész csak egyetemen elfoglalt voltam , de mivel most kevesebb a dolgom jobban bele próbálom magam ásni a témába és megoldani végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Suzuki topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest