- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coce
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus laptopról van szó, ami nem az enyém,de én telepítettem rajta újra a windows-t, így nem tudom a pontos típusát.
A probléma az volna,hogy X ideje újraraktam a gépet, format, windows, driverek, szépen ment mint az állat, majd másnap mikor a srác bekapcsolta, windowsba bejelentekzésnél rákattintott a nevére, kiírta hogy üdvözöljük, bejött a háttérkép, majd visszadobta ugyanoda, a bejelentkezéshez...akárhányszor próbálhatta, mindig visszadobta.
Megnéztem, csökkentetmódba se, legutobbi helyes konfiggal se, semmivel nem ment, mindannyiszar visszadobott, így úgy döntöttem megint reinstall lesz.
Megcsináltam, jó volt és másnap is harmadnap is...szóval működött. Ez már kb 3 hete volt, de most hívott a srác hogy ugyan azt csinálja mint anno.
Nos ezekből a problémákból mit lehet leszűrni? Tudtok valami tippet adni? hardveres vagy szoftveres probléma lehet? vagy miért csinálja ezt a gép?
köszi előre is a segítséget! -
coce
csendes tag
Sziasztok!
A gép: Fujitsu Siemens LA1703
2006 karácsonykor lett vásárolva
A hiba: A monitor vibrál,olykor elsötétül, kezdetben ha a dőlésszöget megváltoztattuk megjavult, most már ez sem segít.
Elvittük szervízbe, 2 lehetséges verziót mondtak:komplett monitor csere 50ezerért vagy képcső csere 35ezerért.
Kérdéseim: Reálisak ezek az árak?Mit ajánlotok és hol?Egyéb vélemény?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest