Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
coce
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus laptopról van szó, ami nem az enyém,de én telepítettem rajta újra a windows-t, így nem tudom a pontos típusát.
A probléma az volna,hogy X ideje újraraktam a gépet, format, windows, driverek, szépen ment mint az állat, majd másnap mikor a srác bekapcsolta, windowsba bejelentekzésnél rákattintott a nevére, kiírta hogy üdvözöljük, bejött a háttérkép, majd visszadobta ugyanoda, a bejelentkezéshez...akárhányszor próbálhatta, mindig visszadobta.
Megnéztem, csökkentetmódba se, legutobbi helyes konfiggal se, semmivel nem ment, mindannyiszar visszadobott, így úgy döntöttem megint reinstall lesz.
Megcsináltam, jó volt és másnap is harmadnap is...szóval működött. Ez már kb 3 hete volt, de most hívott a srác hogy ugyan azt csinálja mint anno.
Nos ezekből a problémákból mit lehet leszűrni? Tudtok valami tippet adni? hardveres vagy szoftveres probléma lehet? vagy miért csinálja ezt a gép?
köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vallás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest