- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
válasz
idegen lény #16431 üzenetére
Köszi, de sajna nekem bonyolultabb. Amikor lemerült annyira, hogy nem kapcsol be akkor sűrűn villog amikor bekapcsolom és csak tápról kapcsolna be, de most egyenletesen villog ha töltőn van, vagy ha csak simán megy a gépem (illetve egy ideig utána is ha kikapcsol). Szóval sajna más probléma lehet. Aksi nélkül gond nélkül ment a gépem, igaz macerás kiszedni, mert szét kell szedni az egész gépet a belső aksi miatt, de tudtam használni. Most megrendeltem egy csere aksit, hátha csak az adta fel a szolgálatot (egy azonos típusú laptop ami 3.5 éves egy ideje már meghalt az aksija, de akkor egyszerűen nem kapcsolt be, és nem adott hibajelzést), remélhetőleg nem lesz az újjal gondom már.
-
FirstTripla
tag
válasz
idegen lény #16429 üzenetére
Sajnos merült tovább, de 10% alatt kikapcsolna a gép akkor már azért tölthetne, meg majdnem félóráig csak rajta volt a töltőn és szintén nem töltötte. De ami furcsa hogy villog a led sárgán amikor semmit se csináltam rajta kb és semmilyen fogyasztó valamint tápegység se volt bedugva. Lehet megadta magát az aksim, ha kiveszem belőle akkor működött tápról.
-
FirstTripla
tag
Sziasztok egy problémám lenne, hogy van egy Acer ES1-311 -es kis laptopom, és pár hete elkezdett az aksi töltésjelzője narancssárgán villogni. Először az adapteremet hibáztattam, h biztos kilazult vagy valami, de van még egy ilyen laptop (amit nem én használok) és annak töltőjét bedugva elő tudtam idézni a hibát. Amikor villogott és töltőn volt a windows-ban csak azt írta ki akár 10%-nál, hogy "csatlakoztatva, de nem töltődik", majd kikapcsoltam, megvártam, hogy ne villogjon és utána fel tudtam tölteni. Mai nap viszont szinte 100%-on az aksim, jelenleg is és semmi nincs rádugva a gépemre és folyamatosan villog sárgán az aksi jelzője. A gépem kb 3éves, a másik ilyen laptop 3,5éves, abban már volt egy aksicsere, mert nem lehetett tölteni. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet a gond, neten csak AC adaptert írják, de nekem sajna nem ez a gondom.
szerk.: nem tudom számít-e, de a gyári windows 8.1 van a gépemen, semmi drivert nem kellett külön telepíteni.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest