Új hozzászólás Aktív témák
-
janos80
senior tag
válasz
TommyNagz #9926 üzenetére
szia
koszi a valaszt
a baj az,hogy azota ujra itak a biost. kiforrasztottak es eprom iroval ujra lett irva. sajnos igy sem mukodik. a gond az hogy pl a laptop toltes visszajelzoje sem jelez. se azt hogy tolti,vagy hogy fel lenne toltve... de kiprobaltam amit irtal ,de sajnos nem mukodik... -
janos80
senior tag
sziasztok
van egy acer 5920g laptopom. videokartya csere miatt frissiteni kellett a biost. elotte mar parszor ezzel a geppel csinaltam ilyet,de utoljara kifagyott a windows iras kozben. az tunt fel,hogy a folyamat jelzo csik nem ment tovabb... majd mit tudtam tenni, a fokapcsoloval ki kellett kapcsolnom,mert semmire nem reagalt.
elotte mar ez a bios is volt rajta,csak mivel az elozok nem bizonyultak jobbnak ezert vissza akartam tenni az altalam legjobbnak velt biost. csak hat most kifagyott..
a kikapcsolas utan semmi jele az eletnek. semmi nem porog fel,a laptop nem indul.
ez normalis jelenseg,ha a bios chip iras hibas lett,vagy esetleg mas lehet a hiba?
koszi a valaszokatudv
Janos
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged