- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbagi
csendes tag
válasz
Dell XPS #7212 üzenetére
Hello,
nem egy helyről kerültek hozzám, egyik barátnőmé volt, másik a főbérlőmé, harmadik a családé.. sajnos most egyedül a családét nem sikerült megoldani, tabletnek elég volt egy android frissítés. viszont ha nem így van akkor hogy tudom leellenőrizni hogy az inverterrel van e a bibi vagy a háttérvilágítás mondott csődöt? kihíztam inbertert és ugyanúgy működik tovább mint inverterrelsötéten... nem igazán látok szakadást a kábelen, szervizbe viszont nem szeretném elvinni mert már annyit nem ér a laptop. egy régi egy magos albacomp activa echoról van szó. viszont még el lehetett rajta netezgetni.
-
tbagi
csendes tag
Üdv mindenki, sajnos időm nem volt végigolvasni a hozzászólásokat. Úgyhogy bocs ha olyat kérdek ami már meg lett vitatva.
A környezetemből eddig 2 laptopnak és egy táblának az a hibája hogy nincs háttérvilágítás. Egyik "magától" megjavult, volt szétszerelve inverter széthúzva windows telepítve minden alkatrész ki/be szerelve. Másik laptoppal még küzdök nem tudom mi lehet a gond, nem lehet hogy vírus? mert ma hozott szintén egy ismerősöm egy táblagépet is hogy nézzek rá mert semmi jelet nem ad. Rávilágítottam zseblámpával és lám.. működik csak nincs háttérvilágítás. Sajnos ilyen vírusról semmit nem találtam neten, de gyanús ha már 3 gép is megfordult nálam ugyanezzel a hibával, holott nem számítógép javítással foglalkozom. -
tbagi
csendes tag
válasz
Dell XPS #6623 üzenetére
a képernyőt már összeraktam mert már másfél napja a monitor "megjavult" XD
persze tegnap előtt este is azt hittem hogy nincs semmi gondja aztán reggelre újra elromlott.
lehet visszaadom barátnőmnek és megmondom hogy csak este használjaKöszönöm a tanácsokat, ha kiújul a betegsége, visszatérek az új tapasztalatokkal
-
tbagi
csendes tag
Üdv Mindenki!
Van egy Toshiba satelite a110-es készülék. A hibája a következő:
nincs háttérvilágítás, amiből arra következtetek hogy inverter csere kell, viszont! ezzel a hibajelenséggel egyidejűleg előjött egy olyan hiba is, hogy ha a gépet áram alá helyezem bekapcsolom, akkor tökéletesen működik (háttérvilágítás nélkül, vagy egy darabig van háttérvilágítás utána kikapcsol) viszont ha ezután kikapcsolom, akkor áramtalanítás és pár perc várakozás nélkül nem lehet újra bekapcsolni.
Memóriát videókártyát invertert winchestert már kiszedtem visszaraktam, windows is újratelepítve.
Valaki meg tudná mondani hogy miért nem reagál a power gombra kikapcsolás után?Mikor nem volt kép külső monitorral tökéletesen működött.
Viszont mikor nem tudom bekapcsolni akkor memóriák variálásával sem működött, megoldás az volt hogy hálózatból kihúzni, aksi ki, ezután aksi vissza és működött.
Hosszú power gomb nyomásra sem reagál, semmilyen jelét nem mutatja annak, hogy működik. Mintha ki lenne kötve a power. Attól félek hogy alaplap problémája lehet, és lehet hogy az inverter sem rossz csak alaplap nem ad jelet neki. Mi a véleményetek?Előre is köszönök minden választ
(még annyit hozzáteszek, hogy tegnap este kb 2-3 órát szórakoztam vele úgy, hogy nem jött elő a hiba, reggel újra nem lehetett bekapcsolni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged