- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SomogyiG
csendes tag
Szervusztok!
Egy problémám keletkezett, amihez nem találok megoldást, így segítséget kérnék.
Egy Portocom FreeForce 2700T notebook-ról van szó. Win98 SE-t telepítettem rá anno 4 éve, gyárilag valamelyik Linux volt rajt. Mostanra a netről annyira telecsöpögött bacival a T-Com víruskeresője ellenére, hogy teljesen defektes lett, nem indult el az op.rendszer.
Újraparticionáltam, s fel akartam telepíteni a Win98 SE-t, de nem sikerült. Bootolás OK, formázás lefut, s amikor átváltana grafikus képernyőre, lefagy. Ugyanez történik a Win95-nél is. A Millennium, a Win2K, és a WinXP csont nélkül felmegy. A jelenség kisértetiesen megegyezik a GeForce 4 MX 420;440;460 kártyák megjelenésekor tapasztaltakkal. De ott meg tudtam azt tenni, hogy kártyát ki, valami régi videokártyát be, s az első újraindítás során vissza lehetett cserélni az újat. De ezt egy notebook-nál nem lehet megtenni. Sajnos olyan DOS progik futnak rajta, amihez csak a Win98 vagy Win95 OK, a többi nem. A BIOS-ban nem találok semmi olyat, ami erre utalna, és a PortoCom-ot sem tudom már megkérdezni.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged