- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flower026
csendes tag
válasz
kreten67 #10264 üzenetére
Üdv nektek. Ma elővettem a gépem. Ezidáig semmilyen képet nem adott. Most van "kép", vagyis inkább a háttérvilágítás látható. Semmilyen Win. logó, hang nem jelenik meg a kijelzőn. Eddíg ez sem volt csak sötét kijelző. Nincsen kedvem beleállni ennek a felfedezésébe. Így mennyit érhet? Probook 4320S Core i3
-
Flower026
csendes tag
válasz
kreten67 #10260 üzenetére
Sajnos már eljöttem otthonról, de nagyjából 12 óra magasságában már a gép közelében leszek. Szerintem ha lámpával világítom a kijelzőt, akkor sem látnék semmit rajta. Megpróbáltam vagy 20 alkalommal ki-be kapcsolni. Néha bevillan a bekapcsolás/betöltés közben, de a mikor már betöltött, se kép se hang
-
Flower026
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy van egy HP 4530S gépem amit az este folyamán be akartam kapcsolni. Bekapcsolom , viszont a kijelzőn semmi nem jelenik meg. Van mikor egy pillanatra beugrik a Win. logo, de azok tényleg csak pillanatok. Ha a kijelzőt mozgatom, semmi nem változik. Ugyan úgy nem jön be a kép a kijelzőn. Mik lehetnek a lehetséges problémák? Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest