- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
válasz
shadow1901 #21261 üzenetére
Azt vettem észre, hogy egy esetben tetten érhető a fedélnyitás-érzékelő működése. Ha a Start menü -> Főkapcsoló lehetőségei közül választom ki az Alvó állapot-ot (ugye ekkor lemegy a gép alvásba, elsötétül a képernyő), lehajtom a fedelet és mikor felnyitom, akkor bekapcsol. Akárhányszor próbálom ezt, itt működik.
-
p.t.r
aktív tag
Sajnos nem segített a mágneses próbálkozás, sehol nem reagál, pedig körbejárattam jópárszor. A gépen is és a kijelző körül is, semmi.
Kikapcsoltam a gyors indítást is, a főkapcsoló beállítást átállítottam, sajnos nem változott semmi.
Köszönöm a segítséget! -
p.t.r
aktív tag
válasz
shadow1901 #21254 üzenetére
Így néz ki. A főkapcsoló megnyomása sem kapcsolja ki a képernyőt, egyébként pedig a gép bekapcsolásakor nem tapasztaltam hibát vele. Csak szoftveres anomália ez...
szerk.: a kép a vezérlőpult felőli megközelítés, kicsit más a szöveg, de lényegében ua. -
p.t.r
aktív tag
válasz
shadow1901 #21254 üzenetére
Telepített rendszerrel vettem. Az energiaellátás és akkumulátor részen van egy olyan, hogy "A fedél lezárására a számítógépem" itt ez van kiválasztva, hogy: "Alvó állapotba kerül".
Szóval ha a hardver ezt tudja, akkor így ki kellene kapcsolnia gondolom. Ilyen érzékelő minden laptopban van? -
p.t.r
aktív tag
Sziasztok! Huawei MateBook D15 az alany. A kijelző lehajtáskor nem kapcsol ki azonnal, csak mikor letelik a beállított kikapcsolási idő (5 perc). Felnyitáskor nem kapcsol be. Használtan vettem a gépet 1 éve, kezdettől fogva ilyen. Normális ez ezeknél a gépeknél? Esetleg lehet ez szoftveres gond vagy hardveres probléma okozhatja inkább? Win 11 van rajta (Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged