- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
Z a hangya #11755 üzenetére
Először is, nézegesd meg a windows energiallátási szekcióját. Ha itt minden beállítást rendben találsz (illetve találkoztam már olyan gépekkel, amikben biosban is be lehetett állítani mire "ébredjen fel" a gép), akkor átirányítanálak az ASUS topicban, játha ott van valami egyszerű ismert megoldás a problémádra. [ASUS notebookok topicja]
-
MurdR
veterán
válasz
demeikodos #11754 üzenetére
Fogsz egy pendriveot, egy Windows ISO képfilet, és bootos pendriveot csinálsz a kettő segítségével. Beírod a googleba hogy Bootable windows pendrive, és egy rakat alkalmazást találsz, amivel meg tudod csinálni a sticket. Ha kész van, akkor állítsd be BIOS-ba a BOOT menübe hogy USBről is bootoljon, és voilà. A továbbiakban mindent ugyan úgy kell csinálnod ha elindult a telepítés, mint ha DVDről telepítenél.
-
MurdR
veterán
válasz
ad4m1337 #11756 üzenetére
Notebookos ismerős, és nem ajánlja hogy szétszedd a gépet? Én nem bántani akarlak, de ha egy elektronikai eszköz (notebook, telefon, akármi) ha beázik, akkor akku-tápellátás ki, és addig be sem szabad kapcsolni, amíg alkohollal át nem lett takarítva, és fullosan ki nem száradt a cucc. A folyadék most is dolgozhat benne, azonnal vidd szervízeshez. De olyanhoz lehetőleg, aki érti us a dolgát.
A lassulás az akármitől lehet, reménykedj, hogy csak véletlen egybeesés, és nem a hardver kapott folyadékot. Nem megijeszteni akarlak, de mégis. Vidd szervizeshez, az a pár ezer forint nem oszt, nem szoroz már ahhoz képest, ami történhet vele. És ezt most tessék nagyon komolyan venni.korábban is láttam, hogy írtad a folyásos történetet, de a típusodat közelről nem ismerem, olyan természetességgelbírtad hogy beázott, mint ha azon is lenne folyadék elvezető nyílás, mint a drágább üzleti és felsőkategóriás gépekben.
'
-
MurdR
veterán
válasz
kosimiki #11757 üzenetére
Először is látogasd meg ezt a topicot, és érdeklődd meg, hogy mi a helyzet a garanciával, ha kitakaríttatod a notit. [Lenovo Y széria topicja]
Ha keg lehet bontani garvesztés nélkül valahogy, akkor még azt a pár ezer forintit egy venti csere is jobban megér, mint higy hetekig üljenek a gépeden. Ha lehetséges a bontása garivesztés nélkül, akkor rámírsz egy privátot, és a megfelelő emberhez irányítalak. -
MurdR
veterán
Úgy jött le a mondandódból.
Ennek tudatában meg lehet hogy én küldtem volna el az anyukájába a helyedben. -
MurdR
veterán
válasz
sajmon8282 #11705 üzenetére
Azért azt illik említeni eladás előtt, hogy van egy repedés a notin amit ragasztani kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest