Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Pyttawrx #19423 üzenetére
Nem tudom megmondani honnan jön, a gép hátánál hallom legerősebben. Tápra dugva elég idegesítő amikor csend van, esetleg valami tápáramkörre gondoltam. A mikrofon nem veszi annyira mint amennyire élőben idegesítő a cicergése, a ventik nem igazán nyomják el, áthallatszik rajta. Kicsit figyelem majd, hogy venti sebességtől függ-e.
-
bencze
senior tag
Hali,
Latitude 7390 notebookom ciripel. Amikor csend van nagyon idegestítő, egy idő után mintha a fejemben szólna. Nem tudom mikor kezdte, hogy mindig ilyen volt-e, mert nem erős, az a típusú sunyi hang ami zavar és nem tudod mi az. Most, hogy rájöttem mr sokkal könnyebben idegesít. Amikor zaj van - beszélek, fülhallgató stb nem hallom de néha baromi rossz.
2 tápegységgel próbáltam, egyik 130w dokkolóval, usb3-on, a másik a fapados 65w direkt, mindkettővel csinálja. Nélküle is csinálja de sokkal halkabb.
Rögzítettem egy usb-s mikrofonnal, Audacity-vel felhúztam clipping-5 db -re a hangerőt, ha ez mond valamit. Nem kellene senki fejét leszakítsa, de szólok, a venti süvít (pedig mindent lezártam).Nagyon fura mitől halkabb a második, az elején ugyanolyan venti szinttel kezdődik mint a másik, mintha a mikrofon halkabb szinten rögzítene valamiért. Később visszaveszi a fordulatot. Itt is hallatszik de halkabban, a fülem odatéve a hátához is kevésbé hallatszik a ciripelés, nem csak a felvételen. (mikrofon beállítás, pozíció, audacity ugyanaz. a lényeg, hogy a ciripelés a valóságban is sokkal halkabb)
Ez ilyen kell legyen vagy valami baja van? 2 éves, amúgy nem vagyunk jó barátok mert elég rendszeresen 100%-on teker a cpu (Teams.. mi más...), a venti elég hangos, akkut pár hónapja cseréltek mert fel volt púposodva, szóval nem hibamentes de eddig ennyire nem vettem észre a ciripelést, fene tudja...
Mi okozhatja ezt illetve csinálhatok valamit vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest