- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arklon
csendes tag
válasz
shadow1901 #21248 üzenetére
Egy mikrotik routerem van. Nagy család vagyunk.. van itthon 5 PC, 1 NAS, és csak ezzel a laptoppal van probléma. Próbáltam másik kábelt, másik switchet, minden ilyesmit próbáltam. Most állítottam az energiasémán, hátha azzal volt gond, de nincs változás. Ha lassan töltök akkor jó, ha felugrik a sebesség akkor kb 10 sec után leáll. Átvált wifire, majd újabb 15 sec után visszavált kábelre. Valamilyen alaplapi hibára gondolnék, de fogalmam sincs hogy merre keressek és mit
-
Arklon
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi laptoptom, de...
ASUS laptop 15,6 FHD i5-4200H 8GB 1TB GTX-960M-2GB gamer G551JW-CN214D
A lényeg, hogy szarakodik a hálózat. Először a WiFi ment tönkre és gyakorlatilag semmire se tudtam felcsatlakozni. Majd később ha kábelen csatlakoztam akkor a következő történt:
Ha lassan töltök le, vagy csak simán böngészek, minden rendben van! Nem szakad meg a hálózat, minden tök szuper.
Ha viszont elengedem a lovakat és elkezd 4-500 mbittel tölteni, akkor kb 6 másodperc múlva elmegy a net, megszakad a kapcsolat és kb 10-15 másodpercig nincs hálózat. Majd minden újra helyreáll.MI a jó anyám ez?
Most cseréltem wifi-t benne. Egy régi gépből tettem bele egy inteles darabot, ezzel legalább wifin tudok netezni. A sebesség kb 15-20 mbit, nem kapcsol le, minden fasza.
Tudok valamit csinálni a LAN részével?
Friss Win10 telepítés megvolt, új SSD-t kapott. Ez a hálózatos probléma jó pár éve fent áll, de most elővettem a gépet, hogy próbálkozzak vele.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest