- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4424 üzenetére
Végül sikerült elérni hogy HDMI-n keresztül lássam a Bios-t. Volt is egy olyan opció, hogy kijelző megjelenítése auto felismerés, vagy only notebook LCD, beállítottam nei az utóbbit.....na most ezzel azt sikerült elérni hogy már HDMI-n keresztül sem látom a bios-t.
Szerencsére win-en keresztül még megy. A két perces nyomógomb trükköt is próbáltam de semmi.
Notiba hogy lehet a bios-t resetelni? Itt is van lithium elem?
A toshiba supportot holnap megpróbálom.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4420 üzenetére
Windows-ba két kijelzőnek érzékeli (képernyő tartalámnak másolása).
Próbáltam windows-ba manuál baállítani only laptop megjelenítőre, de csak annyi történt hogy eltűnt a HDMI jel, meg felpörgött a ventillátor. Ennyi.
Bios sem látható továbbra sem.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4418 üzenetére
A kikapcsolást úgy értettem hogy kikpacsoló gomb mint egy asztali monitornál.
Fn F5 van persze, de hiába. Amúgy az ugyan az mint amit a win-be tudsz állítani a kijelző menüben.
Bios-t nem tudom megnézni, mivel HDMI működik csak, és azon keresztül te nem látod a bios-t meg a bootolást. HDMI csak akkor működik ha feláll a windows.
Még ami eszembe jutott az előzménye kapcsán (a működött és nem működött időszak között) hogy akkor húztam ki pont a töltőt a notiból amikor felnyitottam a kijelzőt. Lehet kapott valami fesz impulzust?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Toshiba L500-al történt most egy olyan hiba, hogy nem kapcsol be a kijelző...(azaz sem háttérvilágítás nincs, sem a folyadékkristályok nem üzemelnek)
Előzmény: Nem rég óta HDMI-n keresztül egy TFT TV lett csatalkoztatva a laptophoz.
Win 7-ben ugye a "képernyő tartalmának másolása" volt beállítva, azonban egy újbóli bekapcsolást követően ezt néha "elfelejtette", csak a HDMI-re küldött jelet, akkor is ha az nem volt bedugva, ilyenkor vagy újraindítás ugye, vagy újra ráerőltetni hogy "képernyő tartalmának másolása" és rendben működött.
Egyik bekapcsolásnál azonban egyszer csak nem működött. Bootolásnál se látszik semmi, mintha kajak kilenne kapcsolva a kijelző, azonban nincs ilyen funkció billentyű a notin.
A VGA karival (ati mobility 5145) nem lehet baj, hiszen a HDMI megy rendben. Próbáltam már mindent, erőltetni az egy megjelenítős nézetet is, de akkor csak a HDMI tűnt el...
Valakinek valamilyen ötlet? (a gariztatáson kívül)
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- SzoftverPremium.hu
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged