- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4424 üzenetére
Végül sikerült elérni hogy HDMI-n keresztül lássam a Bios-t. Volt is egy olyan opció, hogy kijelző megjelenítése auto felismerés, vagy only notebook LCD, beállítottam nei az utóbbit.....na most ezzel azt sikerült elérni hogy már HDMI-n keresztül sem látom a bios-t.
Szerencsére win-en keresztül még megy. A két perces nyomógomb trükköt is próbáltam de semmi.
Notiba hogy lehet a bios-t resetelni? Itt is van lithium elem?
A toshiba supportot holnap megpróbálom.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4420 üzenetére
Windows-ba két kijelzőnek érzékeli (képernyő tartalámnak másolása).
Próbáltam windows-ba manuál baállítani only laptop megjelenítőre, de csak annyi történt hogy eltűnt a HDMI jel, meg felpörgött a ventillátor. Ennyi.
Bios sem látható továbbra sem.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4418 üzenetére
A kikapcsolást úgy értettem hogy kikpacsoló gomb mint egy asztali monitornál.
Fn F5 van persze, de hiába. Amúgy az ugyan az mint amit a win-be tudsz állítani a kijelző menüben.
Bios-t nem tudom megnézni, mivel HDMI működik csak, és azon keresztül te nem látod a bios-t meg a bootolást. HDMI csak akkor működik ha feláll a windows.
Még ami eszembe jutott az előzménye kapcsán (a működött és nem működött időszak között) hogy akkor húztam ki pont a töltőt a notiból amikor felnyitottam a kijelzőt. Lehet kapott valami fesz impulzust?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Toshiba L500-al történt most egy olyan hiba, hogy nem kapcsol be a kijelző...(azaz sem háttérvilágítás nincs, sem a folyadékkristályok nem üzemelnek)
Előzmény: Nem rég óta HDMI-n keresztül egy TFT TV lett csatalkoztatva a laptophoz.
Win 7-ben ugye a "képernyő tartalmának másolása" volt beállítva, azonban egy újbóli bekapcsolást követően ezt néha "elfelejtette", csak a HDMI-re küldött jelet, akkor is ha az nem volt bedugva, ilyenkor vagy újraindítás ugye, vagy újra ráerőltetni hogy "képernyő tartalmának másolása" és rendben működött.
Egyik bekapcsolásnál azonban egyszer csak nem működött. Bootolásnál se látszik semmi, mintha kajak kilenne kapcsolva a kijelző, azonban nincs ilyen funkció billentyű a notin.
A VGA karival (ati mobility 5145) nem lehet baj, hiszen a HDMI megy rendben. Próbáltam már mindent, erőltetni az egy megjelenítős nézetet is, de akkor csak a HDMI tűnt el...
Valakinek valamilyen ötlet? (a gariztatáson kívül)
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest