Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• v iktor007

csendes tag

válasz gumesz #1626 üzenetére

Addig nyúztam őket amíg kicserélték. (választásom szerint a pénzt is visszakaphattam volna) Nyakukra jártam állandóan, közben voltam a fogyasztóvédelemnél is (persze ezt nekik is elmondtam), de végül "visszavontam" a bejelentést, mert elértem a célomat.
    Nem sokat kértem csak, hogy legyen a 150000Ft-omért cserébe egy használható gépem, és végül ezt az üzletben is belátták.
    Persze a szerviz próbálkozott hülyének nézni, mert először azt mondták, hogy tele volt porral a belsőrésze.

• v iktor007

csendes tag

válasz gumesz #1623 üzenetére

Szerintem egyszerűbb lett volna a dolgod, ha nem közvetlen a szervizzel veszed fel a kapcsolatot, hanem az üzletbe viszed vissza ahol vásároltad.
    Azért mondom ezt, mert én is hasonlóképp jártam az asus notebook-omal, akkor még nekik is csak a cseheknél volt szervizük, de én az üzletbe vittem vissza.
    Én azért még így is bevinném az üzletbe (márha visszakapod), ott közösen írjatok egy panaszvételi jegyzőkönyvet (vagy te magad is megírhatod előre), amiben leírod, hogy mi történt és, hogy mit akarsz(csere). Valamint leírod, hogy ha nem tudtok megegyezni felkeresed az ebben illetékes fogyasztóvédelmi főfelügyelete. A kereskedő nem háríthatja el a dolgot azzal, hogy vidd,és zaklasd a szervizt, mert ha te egyszer hozzá viszed, akkor az ide vonatkozó törvények szerint a teljes ügyintézés őrá hárul. Természetesen ebből a jegyzőkönyvből kettő példány készüljön, amiből egy nálad (aláírva,lepecsételve), egy a kereskedőnél marad. Amennyiben nem hajlandó a jegyzőkönyvet felvenni, kérd a vásárlók könyvét, és írd le oda. Ott is két példányban írsz, egy a tied. Ja és onnét közvetlen menj a fogyasztóvédelemhez.
    Sajnos én már túl vagyok egy hasonló eseten.

• v iktor007

csendes tag

Senki többet? Ezek szerint az én kérdésemhez senki sem tud hozzászólni. :F (néggyel visszább)Pedig reménykedtem

• v iktor007

csendes tag

Sziasztok!

Asus F5SL notebook-om van. Abban pedig egy Matshita DVD-RAM UJ870QJ ATA optikai meghajtó.
    A problémám a következő vele:
    Mindent beolvas, csak épp az üres dvd lemezt nem érzékeli,(mindegy milyen márka, +-os, -os lemez).Enél fogva nem tudok DVD lemezre írni. Az üres CD lemezzel nincs gond azt beolvassa.

Valamennyire utánanéztem a neten, nem gyedülálló a problémám ezze a DVD-íróval.
    A notebook még garanciális, csak gondoltam megkérdezek valakit aki ért is hozzá, nemúgy mint én, mielött visszaviszem.
    Ugye ez nem lehet az én hibám, úgy értem op. renszer, vagy DVD-író szoftver hiba??
    Mellesleg újratelepítettem az operációs rendszert, másik dvd író programot raktam fel stb.
    Nem létezik, hozzá frissítés sem.
    Mellesleg már jártam hasonlóképpen egy másik notebook-kal, csak abban Matshita UJ850-es író volt.
    Tehát, mehetek az üzletbe és verhetem az asztalt, hogy hardverhiba?
    Aki tud kérem mihamarabb segítsen. Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés