- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
v iktor007
csendes tag
Addig nyúztam őket amíg kicserélték. (választásom szerint a pénzt is visszakaphattam volna) Nyakukra jártam állandóan, közben voltam a fogyasztóvédelemnél is (persze ezt nekik is elmondtam), de végül "visszavontam" a bejelentést, mert elértem a célomat.
Nem sokat kértem csak, hogy legyen a 150000Ft-omért cserébe egy használható gépem, és végül ezt az üzletben is belátták.
Persze a szerviz próbálkozott hülyének nézni, mert először azt mondták, hogy tele volt porral a belsőrésze. -
v iktor007
csendes tag
Szerintem egyszerűbb lett volna a dolgod, ha nem közvetlen a szervizzel veszed fel a kapcsolatot, hanem az üzletbe viszed vissza ahol vásároltad.
Azért mondom ezt, mert én is hasonlóképp jártam az asus notebook-omal, akkor még nekik is csak a cseheknél volt szervizük, de én az üzletbe vittem vissza.
Én azért még így is bevinném az üzletbe (márha visszakapod), ott közösen írjatok egy panaszvételi jegyzőkönyvet (vagy te magad is megírhatod előre), amiben leírod, hogy mi történt és, hogy mit akarsz(csere). Valamint leírod, hogy ha nem tudtok megegyezni felkeresed az ebben illetékes fogyasztóvédelmi főfelügyelete. A kereskedő nem háríthatja el a dolgot azzal, hogy vidd,és zaklasd a szervizt, mert ha te egyszer hozzá viszed, akkor az ide vonatkozó törvények szerint a teljes ügyintézés őrá hárul. Természetesen ebből a jegyzőkönyvből kettő példány készüljön, amiből egy nálad (aláírva,lepecsételve), egy a kereskedőnél marad. Amennyiben nem hajlandó a jegyzőkönyvet felvenni, kérd a vásárlók könyvét, és írd le oda. Ott is két példányban írsz, egy a tied. Ja és onnét közvetlen menj a fogyasztóvédelemhez.
Sajnos én már túl vagyok egy hasonló eseten. -
v iktor007
csendes tag
Senki többet? Ezek szerint az én kérdésemhez senki sem tud hozzászólni.
(néggyel visszább)Pedig reménykedtem
-
v iktor007
csendes tag
Sziasztok!
Asus F5SL notebook-om van. Abban pedig egy Matshita DVD-RAM UJ870QJ ATA optikai meghajtó.
A problémám a következő vele:
Mindent beolvas, csak épp az üres dvd lemezt nem érzékeli,(mindegy milyen márka, +-os, -os lemez).Enél fogva nem tudok DVD lemezre írni. Az üres CD lemezzel nincs gond azt beolvassa.Valamennyire utánanéztem a neten, nem gyedülálló a problémám ezze a DVD-íróval.
A notebook még garanciális, csak gondoltam megkérdezek valakit aki ért is hozzá, nemúgy mint én, mielött visszaviszem.
Ugye ez nem lehet az én hibám, úgy értem op. renszer, vagy DVD-író szoftver hiba??
Mellesleg újratelepítettem az operációs rendszert, másik dvd író programot raktam fel stb.
Nem létezik, hozzá frissítés sem.
Mellesleg már jártam hasonlóképpen egy másik notebook-kal, csak abban Matshita UJ850-es író volt.
Tehát, mehetek az üzletbe és verhetem az asztalt, hogy hardverhiba?
Aki tud kérem mihamarabb segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest