- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snell
csendes tag
Sziasztok!
Medion Akoya P7621
Nemrég vásárolt,de a gari lejárta után elindított lapos,ami valamiféle "B-áru",tehát már megvásárolt,de visszaküldött.Összegubancolt Win7 64bit volt rajta,problémája az volt,hogy néha gondolt egyet és elsötétült a képernyő,de a gép ment,legalábbis a venti pörgött,LED-ek villogtak,kikapcs-bekapcs,probléma ugyanez maradt, a Win-logo betöltése után,de néha bekapcsol,akkor esetleg a leállításra kattintva,lefagy a leállítás feliratú képernyőn.Vagy a Felhasználóváltás és Kijelentkezés opciót választva ugyanígy,sötét monitor jelentkezett.Feldobtam a Win7 32bit-et,ugyanez maradt,pedig eredeti lemezről ment fel,csak a driverek voltak fent. HDD regeneratorral tesztelt vinyó és Memtest-el átnézett RAM-ok,minden 100%,marad a VGA és az alaplap,mert gondolom,hogy hardware hiba...most felraktam a Win7 64bit Prof-ot,tesztelem kicsit azzal.
Na és az alaplap gyártóját sem nagyon tudtam kideríteni semmivel...talán valami "Aptio",amiről soha nem hallottam...na meg laptophoz új alaplap...gondolom nem egyszerű történet,mivel nincs szabvány,igaz?Tippek?Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest