Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Snell

csendes tag

Sziasztok!

Medion Akoya P7621

Nemrég vásárolt,de a gari lejárta után elindított lapos,ami valamiféle "B-áru",tehát már megvásárolt,de visszaküldött.Összegubancolt Win7 64bit volt rajta,problémája az volt,hogy néha gondolt egyet és elsötétült a képernyő,de a gép ment,legalábbis a venti pörgött,LED-ek villogtak,kikapcs-bekapcs,probléma ugyanez maradt, a Win-logo betöltése után,de néha bekapcsol,akkor esetleg a leállításra kattintva,lefagy a leállítás feliratú képernyőn.Vagy a Felhasználóváltás és Kijelentkezés opciót választva ugyanígy,sötét monitor jelentkezett.Feldobtam a Win7 32bit-et,ugyanez maradt,pedig eredeti lemezről ment fel,csak a driverek voltak fent. HDD regeneratorral tesztelt vinyó és Memtest-el átnézett RAM-ok,minden 100%,marad a VGA és az alaplap,mert gondolom,hogy hardware hiba...most felraktam a Win7 64bit Prof-ot,tesztelem kicsit azzal.
    Na és az alaplap gyártóját sem nagyon tudtam kideríteni semmivel...talán valami "Aptio",amiről soha nem hallottam...na meg laptophoz új alaplap...gondolom nem egyszerű történet,mivel nincs szabvány,igaz?Tippek?

Köszi a válaszokat :)

Új hozzászólás Aktív témák