- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
decisurex
csendes tag
válasz
xcbiker #1816 üzenetére
Na megnéztem, hogy van-e feszültség a töltőn. Kicsit barbár módszerrel de működöt. Bedugtam két szálat a töltőbe és összeérintett és szikrázott. Ez azt jelenti, hogy van áram.
Utána kíváncsiságból elindítottam a gépet és láss csodát elindult. Az aksi teljesen fel volt töltve, tehát nem azzal biztos nem volt baj és ezek szerint a töltővel sem. Akkor vajon mivel lehetett a probléma? Nekem fogalmam sincs. -
decisurex
csendes tag
Hello,
Nekem egy Asus A6m laptopom van két és fél éve. Ma délután elindítva hagytam és este mikor hazamentem a lapotop ki volt kapcsolva és utána többet nem tudtam elindítani.
Kipróbáltam akkuval és akku nélkül de semmire sem reagál semmit.
Ha valakinek volt ilyen problémája vagy esetlg tudja, hogy mi lehet a baj az legyenszíves irjon.
Én arra gyanakszom, hogy a töltővel lett valami és fullba lemerült az akku.Mikor bedugom a laptopba nem gyúl ki a vörös led ami mutatja, hogy tölti az akkut. Vagy vajon a táp,proci, alaplap hármasból romlott el valamelyik? Ha valaki tud segíteni az légyszi irjon,
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest