- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
togaba
tag
Erre a jelenségre valakinek volna tippje: [link]
Köszi. -
togaba
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Van egy 3 éves Lenovo Thinkbookom (G2 ITL). Vettem egy új SSD-t, és újra telepítettem tisztán egy win11-t. Az a gondom, hogy a néha a fényerő "hullámzik", hol elmegy a kontraszt, hol visszajön. Inkább a bekapcsolás utáni időszakban, tartós használat során nemigen tapasztaltam. Ez a jelenség már új korában is jelentkezett, de egy idő után elmúlt. Volna valakinek elképzelése?
Köszi. -
togaba
tag
válasz
tserrof77 #19471 üzenetére
Kaptam egy tippet egy topiktársunktól (seger) és visszatettem az 1éve nem használt eredeti aksiját, amit tavaly azért cseréltem le, mert már gyorsan lemerült. Feltöltöttem a kikapcsolt gépben kb. 2óra alatt, és remekül működik! Már egy órája üzemel ...
Köszönöm a válaszodat. -
togaba
tag
Sziasztok!
Lenovo T520 probléma. 1éves utángyártott aksija van. Eleinte akkumulátoros üzemmódban átmenet nélkül lekapcsolt. Mostmár akkumulátorról nem kapcsol be. Ha tápról levesszük, azonnal elsötétül a képernyő, a gép abban a pillanatban kikapcsol. Az aksi töltése 86%-on áll, stabilan, nem mozdul, ha rajta van a töltő, akkor sem.
Akkumulátorcsere megoldja a problémát? Köszi. -
togaba
tag
Sziasztok!
2 hete vettem egy Thinkbook 15 G2 ITL-t. Újabban azt tapasztalom, hogy bizonyos netes játékokon hullámzik a fényerő akkumulátorról (hálózatról nem csinálja). A nejemnek az "ezeréves" Thinkpad T520-asán szintén ezt tapasztaltam. Tudjátok ennek az okát, illetve a megoldását?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged