Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Próbáltam még hogy biost behozom fekete képernyő alatt ugye F2-vel de csak sípol gombnyomásra.
-
nepszter1
addikt
válasz
Dell XPS
üzenetére
Felhívtam normálisabb srác vette fel a telefont mondta előzőleg azzal a problémával lett beküldve hogy nem tudom újra rakni a rendszert WTFF ? Mondom elmondtam neki szépen mindent pedig hogy probáltam linuxot rátakni hogy hardver vagy más baja van . Elég baj ez hogy ez vette le na szépen jön a futár megint .
Asztali gép van , megprobálom azzal Sata2 csatlakozóval rá fog menni ?
-
nepszter1
addikt
Visszajött a laposom merevlemezt cseréltek benne azt írják de megint nem akar működni , bekapcsolom fekete képernyő és kész...
-
nepszter1
addikt
kb 4hónapja volt egy hibám az volt pedig hogy a gép bekapcsol elindul minden winchester ram windows is csak annyi a baj hogy ez mind fekete képernyő mellet el is küldtem a gariba meg is csinálták , és most ugyan ez a baj most nem akarom elküldeni szeretném én megcsinálni ugyanis azt irták hogy összerakták újra a gépet gondolom ütés következtében kicsúszott valami kábel. de fogalmam sincs hogyan álljak neki
Lenovo G580 ról van szó
-
nepszter1
addikt
Sziasztok ma reggel bekapcsolom a laptopomat Lenovo G580 és fekete kép fogad a ventik felpörögnek mikor bejelentkezik a windowsba hang van .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx