- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Próbáltam még hogy biost behozom fekete képernyő alatt ugye F2-vel de csak sípol gombnyomásra.
-
nepszter1
addikt
válasz
Dell XPS #9043 üzenetére
Felhívtam normálisabb srác vette fel a telefont mondta előzőleg azzal a problémával lett beküldve hogy nem tudom újra rakni a rendszert WTFF ? Mondom elmondtam neki szépen mindent pedig hogy probáltam linuxot rátakni hogy hardver vagy más baja van . Elég baj ez hogy ez vette le na szépen jön a futár megint .
Asztali gép van , megprobálom azzal Sata2 csatlakozóval rá fog menni ?
-
nepszter1
addikt
Visszajött a laposom merevlemezt cseréltek benne azt írják de megint nem akar működni , bekapcsolom fekete képernyő és kész...
-
nepszter1
addikt
kb 4hónapja volt egy hibám az volt pedig hogy a gép bekapcsol elindul minden winchester ram windows is csak annyi a baj hogy ez mind fekete képernyő mellet el is küldtem a gariba meg is csinálták , és most ugyan ez a baj most nem akarom elküldeni szeretném én megcsinálni ugyanis azt irták hogy összerakták újra a gépet gondolom ütés következtében kicsúszott valami kábel. de fogalmam sincs hogyan álljak neki
Lenovo G580 ról van szó
-
nepszter1
addikt
Sziasztok ma reggel bekapcsolom a laptopomat Lenovo G580 és fekete kép fogad a ventik felpörögnek mikor bejelentkezik a windowsba hang van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest