- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Masina: Compaq Preasario CQ56 160-SH
Történet: Kihúzott laptopot bedugtam, majd a billenőkapcsolót felkapcsoltam.
Tünet: Bekapcsolás esetén felvillannak a ledek egy fél másodpercre aztán kikapcsol. (Próbáltam csak akkuról, csak tápról, akku nélkül is, ugyanez a tünet.
A táppal szerintem nincs probléma, mert amikor a tápot bedugom és áramot kap a laptop, akkor a bemenetnél világít a led, illetve az alaplap az USB csatlakozókra is leadja azt, mert pörög az USB-s hűtőpadon a ventillátor (ez eddig is így volt).
Amit csináltam, hogy szétszedtem, amit tudtam, kivettem az alaplapot és a gombelemet majd újra össze, de semmi nem változott.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek:
a.) Tudok-e még valamit csinálni vele otthon, ami segíthet a problémán?
b.) Érdemes-e egy laptopszervízbe elvinni?Ha valakinek van ötlete, és megosztja velem, azt megköszönöm!
-
ther
aktív tag
Hát az általad említett oldalon és nem tudtam értelmesen keresni (nem adott semmit), a regisztrációs oldal be se jött, meg amúgyis nagyon lassú volt. Néztem én hpshop.hu-n meg máshol ezeket, viszont ott inkább 10-12k-s árak voltak. Az egyik hivatalos hp márkaszervíz pl 15ért adná. De ha valahogy tényleg működésre lehet bírni a swisspartsot, és van náluk ilyen töltő ennyiért az nagyon jó lenne.
Hallottam olyan emberről, aki univerzális töltőt használ, erről van e valami tapasztalatotok?
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq 6510b-s notebookot használok, kizárólag hálózatról, az akkumulátor ki van véve. Tegnap este át akartam rakni az asztalról a komódra (pár méter), ahogy viszem át, közbe húztam a földön az adaptert is, egyszer csak kikapcsol. Gondolta, hogy szétjött valahol a kábel, ugye akksi nincs benne, biztos azért kapcsolt ki. Ellenőriztem, mindenhol össze volt dugva, viszont bekapcsolni nem tudtam. Észrevettem, hogy az adatper viszont halk vinnyogó hangot ad ki. Kipróbáltam ma is (többször), adapter vinnyog, notit nem tudtam működésre bírni. Most viszont bedugtam ismét, nincs vinnyogás, és működik.
Ez mitől lehet? Esetleg ahogy húztam, és beütődött valahova, és kontaktos lett benne valami? Ha továbbra is működik használjam így, lehetnek veszélyei?
üdvözlettel:
ther
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest