- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
válasz
alienpapa #2927 üzenetére
az xp azért nem kezdi el a telepítést mert hiányzik neki a achi sata driver a telepítő lemezről azt manuálisan kell hozzá adni a telepítő lemezhez vagy kis floppyról lehet be tölteni az elsőt ajánlom
A win7 sokat szokott állni 0%-n és egyszer csak megindul bár nem tudom h 20 perc reális e
lehet h fent maradt a linux a bootmanager progija vagy fene tudja, de sztem próbáld meg újra a win7-t várjál többet kicsivel.
-
drk88
senior tag
válasz
pappusz #2613 üzenetére
Ilyet akkor is szokott csinálni amikor a ramok nem "kompatibilisek" egymással de gyári notinál ez eléggé meglepő lenne, hogy a ramok miatt kék halálozzon. Ha újra telepítetted többször több fajta win7-el és akkor is fenn áll a hiba akkor tuti nem szoftveres. Max próbálj meg annyit h a gyári drivereket ne rakjad fel amit kaptál hozzá, csak win updatet nyomass rajta. Lehet vmelyik driver rossz esetleg. De sztem tuti hardveres probléma.
-
drk88
senior tag
válasz
Sir Gunar #2465 üzenetére
Hát a noti 2 éves kb. de még nem volt szétszedve, de a teszteket olvasgatva 45-50 foknál alap használaton nem kéne feljebb menni, és már bekapcsolom a gépet 65 fokról indul nod elkezd frissülni felugrik 80-ra és beáll alap 75 fokra kb.
Meg nehogy már egy generally fapados játéktól kiakadjon a gép amikor annak a játéknak grafikai igénye egyenlő a nullával.
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Toshiba L40-14h notim és a proci hőfokával nem vagyok kibékülve, windowsba egypár progi fut akkor 70-85 fokos ha pl. youtuben nézek egy videót akkor felmegy 90 fölé, ha pedig elinditok egy tök gagyi régi játékot akkor meg 100 fokos lesz hirtelen, és a hűtő csak pár másodpercre felpörgeti amíg visszahűti de utána megint vissza melegszik.
Lehet, hogy poros vagy nem tudom esetleg paszta nincs rajta ha egyáltalán notikon szokás rajta lenni
Valami ötlet? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest