- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
válasz
alienpapa #2927 üzenetére
az xp azért nem kezdi el a telepítést mert hiányzik neki a achi sata driver a telepítő lemezről azt manuálisan kell hozzá adni a telepítő lemezhez vagy kis floppyról lehet be tölteni az elsőt ajánlom
A win7 sokat szokott állni 0%-n és egyszer csak megindul bár nem tudom h 20 perc reális e
lehet h fent maradt a linux a bootmanager progija vagy fene tudja, de sztem próbáld meg újra a win7-t várjál többet kicsivel.
-
drk88
senior tag
válasz
pappusz #2613 üzenetére
Ilyet akkor is szokott csinálni amikor a ramok nem "kompatibilisek" egymással de gyári notinál ez eléggé meglepő lenne, hogy a ramok miatt kék halálozzon. Ha újra telepítetted többször több fajta win7-el és akkor is fenn áll a hiba akkor tuti nem szoftveres. Max próbálj meg annyit h a gyári drivereket ne rakjad fel amit kaptál hozzá, csak win updatet nyomass rajta. Lehet vmelyik driver rossz esetleg. De sztem tuti hardveres probléma.
-
drk88
senior tag
válasz
Sir Gunar #2465 üzenetére
Hát a noti 2 éves kb. de még nem volt szétszedve, de a teszteket olvasgatva 45-50 foknál alap használaton nem kéne feljebb menni, és már bekapcsolom a gépet 65 fokról indul nod elkezd frissülni felugrik 80-ra és beáll alap 75 fokra kb.
Meg nehogy már egy generally fapados játéktól kiakadjon a gép amikor annak a játéknak grafikai igénye egyenlő a nullával.
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Toshiba L40-14h notim és a proci hőfokával nem vagyok kibékülve, windowsba egypár progi fut akkor 70-85 fokos ha pl. youtuben nézek egy videót akkor felmegy 90 fölé, ha pedig elinditok egy tök gagyi régi játékot akkor meg 100 fokos lesz hirtelen, és a hűtő csak pár másodpercre felpörgeti amíg visszahűti de utána megint vissza melegszik.
Lehet, hogy poros vagy nem tudom esetleg paszta nincs rajta ha egyáltalán notikon szokás rajta lenni
Valami ötlet? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged