Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy notebookot, volt rajta valami linux, grafikus felület nélkül. Fel akartam telepíteni a win7et rá, a telepítőben töröltem a régi (gondolom linuxos) partíciókat, csináltam újakat. A windows fájlokat felmásolja de a második résznél, ami a win-fájlok kibontása 0%-on megáll és nem megy tovább 20 perc alatt se. Nézek magam elé.... f@sza....Elővettem két régebbi win-xp cd-t. Mindkettőt elkezdi telepíteni, majd azelőtt a lépés előtt, ahol lehet partíciót formázni mind a kettő kilép kék képernyővel. Ezt írja: Távolítsa el az újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket, ellenőrízzem h megfelelően vannak e konfigurálva a merevlemezek. TKO ... Nincs is a laptopon semmi, fél órája partícionáltam újra akkor mi a f@szomat ellenőrízzek rajta?
CD kivesz, gép indít vinyóról és meglepődtem. Bejön valami, nem tudom mi lehet. GNU GRUB version 0.97 ez van írva a legfelső sorba. Aztán egy grub> és kapok egy villogó kurzort.
Szerintem a win7 telepítő nem formázta jól le a vinyót és fentmaradt valami a linuxos cuccból ami összeakad a win telepítőkkel. Szerintetek? Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Én és a számítógép
- EA Sports WRC '23
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jogász topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 14" MacBook Pro (2024) M3 Pro / 18GB RAM / 1TB SSD Szinte új állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest