- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappusz
csendes tag
Üdv! Van egy problémám, amit képtelen vagyok megoldani , így segítséget szeretnék kérni: 2 hónapja vettem egy Acer Aspire 5810TZ lapit előtelepített Win7-tel. Ez ugye egy 12 Gb-os külön partíción ül, és onnan hiba esetén eredeti beállításokkal rámásolható a vinyóra. Ennek később még jelentősége lesz. Szóval vásárlás után gépet bekapcsoltam, ment rendben mondjuk fél óráig, majd fagyás - de csontra. Újraindítás - kék képernyő. Tápellátás megszüntet - újraindítom, de felfutás közben a windows zászlónál leáll . Következő indításnál minden rendben, megy fél napig, majd majd a fentieket ismétli, esetleg kék képernyő nélkül, de olyan is volt hogy csak kék képernyő "történt" fagyás nélkül. Képtelen vagyok rájönni hogy mi a hiba. Nézegettem az eseménynaplót, semmi bejegyzés nincs. Frissítettem minden illesztőprogramot, semmi eredmény. (windows upate helyről , és gyártói oldalról attól függően melyik a frissebb.)Eleinte raktam fel a megszokott programjaimat firefox stb, gondoltam ezek okozhatnak valami hibát. Teljes újratelepítés következett.Aztán figyeltem arra hogy csak 64 bites progikat rakjak fel. Akkor sem változott semmi. Aztán újratelepítés. Már ekkor nem raktam fel semmit, csak a vásárláskori állapotában használtam kb 10 percet. Ekkor sem változott semmi. Megdöbbentő hogy gyári beállításoknál is használhatatlan a gép. A szervízt felhívtam párszor azt mondták hogy szoftverhiba, és erre nem vonatkozik a garancia de készséggel felveszik hibára, és ha igazolódik, hogy valóban szoftveres a hiba akkor nekem kell fizetni. Egyébként próbáltam "saját" win7-et is felrakni, egy másik verziót ( a gépen Home prémium van, én Ultimat-tel próbáltam), az eredmény ugyanaz. Most minden eredeti rajta, változtatás nélkül használom, de csak szenvedés az egész. Az a problémám a szervízzel hogy ha elküldöm és nekik éppen nem fog fagyni, merthogy vannak 1-2 órás időszakok hogy működik a gép, akkor fizethetem az egész mókát, és marad minden ahogyan volt.
Szeretnék tehát segítséget kérni, van-e valakinek ötlete mi lehet a hiba? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- E-roller topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest