- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeez
csendes tag
válasz
Dell XPS #9808 üzenetére
Nem adott képet a külső monitoron, bár nem tudom hogy jól üzemeltem-e be: bedugdtam a vga-ba az amúgy külső crt-t.
Hopp picit megmozgattam a lcd kijelzőt, és hirtelen fekete kép lett. Megint picit megmozgattam, és fehér lett.
Én is meg tudnám vajon csinálni? vagy inkább szervíz. gari természetesen nincs. ?
-
Norbeez
csendes tag
Hello
A 7 éves MSI laptop kijelzője hirtelen elkezdett vibrálni!
Fehéren gyorsan vibrál az egész kép.Kicsit megmozgattam a már amúgy is kattogós, feszülős kijelző nyitogató tartókáit,
most újra bekapcsolva (a gép rendesen bebootol) fehér kép fogad.
Amin felülről terjeszkedő feketés foltok terjengenek, néhol a kijelzőn 1-2 folt/pötty is fekete. A többi fehér.Mit tegyek?
Rákötök külső monitort, majd írok még.
Amúgy a noti hűtése sem a régi már, csomószor szét lett szedve, és ki-be rakva a rézcucc, alig tapadó szilikon ragacsmicsodákkal.
Előre is köszi a segítséget.
-
Norbeez
csendes tag
sziasztok.
nemrég vettem egy lenovo notit.eddig nem érzetem ilyet, de ma ha áram alatt van a noti, akkor az alu része mintha töltés alatt lenne.
ha hozzáérek a kezemmel, akkor rezeg, vagyis ilyen elektromos érintése van.mint az alu borításos külső vinyónak. ami tönkre ment mondjuk...
ez micsoda? komolyan kell vennem, vagy mindenkinél így rezonál vagy mit csinál az alu rész, ha áram alatt van a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest