- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
#21351168 #12332 üzenetére
Valamit nem értek ,még nemvolt időm elvinni szervizbe de közben magától megjavult ?
Eddig akár benne volt az akku akár nem, random elfelejtette az időt minden egyes urjainditásnál,igaz elég sokat állt előtte a gép .De most 1-2 nap állás után sem felejti el .Még a tápegység sincs rákötve ! Létezik hogy közben az ellem feltöltődött ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
#21351168 #12332 üzenetére
Nos szétszedtem de nem teljesen ,mert egy kis helyen betudtam kukucskálni .És igen levan forrasztva az ellem tetején ahogy a videón látni
.Az ellem meg igen kicsi ! Kb fele akkora mint a normál méretű bios ellem ,vagy még annál is kisebb
Igy ahogy elnézem énmagam nemigen tudom kicserélni ahogy gondoltam
Kénytelen leszek egy szervizbe elugrani vele
-
INMOTEP
őstag
válasz
#21351168 #12330 üzenetére
Igen köszönöm ,találtam egy videót közben amin szétszedve látható hol helyezkedik el .[link] Ahogy látom a touch pad mellett van közvetlen az alaplapon ,2 kérdés merült fel bennem .Ez az ellem ugyanúgy kipattintható mint a sima PC alaplapokról ? Vagy valóban rávan forrasztva ? Illetve méretre mekkora ez az ellem ? Nem szeretném addig szétszedni amíg nem szerzem be hozzá az elemet .
-
KékCsibe
csendes tag
válasz
#21351168 #12299 üzenetére
Hát, én is erre tippeltem
Az alaplap csere amúgy kb milyen összeget jelent? Részben érzelmi okok is szerepet játszanak abban, hogy szeretném megtartani a kicsikét... (olyan szééép) Meg épp most tervezek rendes laptopot venni, és a kettő együtt sehogy sem fér bele a költségvetésbe, viszont összességében csak kényelmesebb lenne, ha a laptop megmaradhatna otthoni munkára, a netbook meg jegyzetelésre, órai netezgetésre, állandó hurcolásra. Pár 10ezret lehet, hogy rászánnék, sokkal többet persze azért nem.
-
gerisonsan
újonc
válasz
#21351168 #12301 üzenetére
Szia!
Jelenleg nincs lehetőségem monitorral tesztelni, leghamarabb hétvégén. A kikapcsolós téma pedig nem működik, ma volt egy nagyjából 3 órás időszak amikor nem ment a gép de nem oldotta meg a problémát
Az, hogy esetleg hétvégéig így használom, az okozhat nagyobb problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest