- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyaaa
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésemet máshol is feltettem, de hátha itt gyorsabban kapok választ
kb. 1.5 éves Albacomp Mobile Traveller gépem van, kb. egy hete fordult elő először, h az egész képernyő elment, semmire sem reagált...újraindítottam, 6 darabban jelent meg hasonlóképp az előttem szólókhoz a kép, de a windows elindult, bejött minden, csak épp minden olyan kicsi - és olyan minőségű - volt (a 6x kicsinyítés miatt
), h nem lehetett használni...de újraindítottam, megint minden ment...azóta ha sokáig megy (bár igazából nem tudom mitől függ, volt, h órákig ment, és semmi baja nem lett) rózsaszín lesz, lefagy, újraindítás után 6 darabban lesz megint minden...stb...
betettem az albacomp rendszerhelyreállító dvd-t, és általában helyreállt az egész kb. a köv. 1-2 indításig...aztán megint 6 db, megint dvd, helyreállt, stb.... ezért gondoltam, h talán szoftverhiba...de jelenleg kb. a 8. újraindításra jön be egybe a kép (dvd-vel avgy anélkül), szóval...
a kérdésem tehát az lenne, h ez biztosan nem szoftverhiba? :S (ismerőseim nagy része ezt mondja, és h telepítsem újra az op. rendszert....) Szervíz a megoldás és az alaplapcsere? :S
Lehet, h nagyon triviális a megoldás, de sajnos - mint azt gondolom, a hozzászólásomból is kiderült- "kissé" analfabéta vagyok ilyen téren...
köszi előre a segítséget!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest