- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Tudnál nekem is tanácsot adni?
Van egy öregecske Lenovo 3000-esem (N100, 0768), amely még mindig remekül működik (szép kép, jó billentyűzet) - asszony nagyon szereti.
Az a bibi állt elő, hogy bekapcsoláskor a venti felpörög és lassan megáll - mint amit a vezérlés állít le, semmi hibaüzenet. És soha többé nem kapcsol be - így a proci nagyon forró, és a gép belassul.
A hőmérséklet érzékelőre tippelek. Te tudod, hogy ezekben hol van az érzékelő?
Hamarosan újra pasztázom, addig még terjed a tudásom, meg esetleg ki tudom cserélni a ventit - de tartok tőle, hogy a gond máshol lesz. -
tlala
addikt
-
tlala
addikt
Van egy öregecske Lenovo 3000-esem (N100, 0768), amely még mindig remekül működik (szép kép, jó billentyűzet) - asszony nagyon szereti.
Az a bibi állt elő, hogy bekapcsoláskor a venti felpörög és megáll. És soha többé nem kapcsol be - így a proci nagyon forró.
Javítható ez még? -
tlala
addikt
Nálam a helyzet pont fordított... Van számomra is valami ötlet?
Bekapcsoláskor a ventilátor remekül felpörög - hogy aztán soha többé újraindításig, a hőfok persze felmegy veszettül. Biosban nincs semmi venti opció, ill. Load setup defaults megvolt.
Egy régebbi Lenovo N100, 0768 B9G, Win7 64bittel.
Köszi. -
tlala
addikt
-
tlala
addikt
Szia,
megosztanád velem is, hogy hol sikerült 12 V-os DC dugót venned a tápegység végére? Nem tudom megemészteni én sem, hogy emiatt a 300 Ft-os alkatrész miatt kelljen 18-20 ezerért új adaptert vennem.
Illetve ha a forrasztásra vállalkozó elérhetőségét is megosztanád velem, nagyon hálás lennék.
Engem minden szervíz elhajtott eddig, és csak az új töltőt dugják az orrom alá mindenhol. Ez mind a józan ész, mind a környezetvédelem ellen van ezerrel...
Köszi előre is. -
tlala
addikt
Tudnátok ajánlani egy helyet, ahol a Dell noti hálózati adapterének törött DC dugóját (az adapteren, nem a notin) ki tudnák cserélni?
Vidéken élő ismerősnek felhoztam Pestre, hogy majd itt biztos meg tudom oldani, de mindenhol komplett adaptert akarnak rámsózni sokezerért.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest