Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS #7127 üzenetére
Már mindent leírtam....
Szeretném az SXGA kijelzőt használatba venni. Az alap az volt, hogy elment a képe a laposnak. Szereztem hozzá egy másik bontásra ítéltet, amiről első körben lekaptam a kijelzőt, és rákötöttem a másik helyett, de képet így se adott (csak a külön rákötött monitorra) ezután próbáltam ki, hogy áttettem az akkut, a memóriákat, és a HDD-t, a bontásra ítélt laptop pedig így tökéletesen működik, csak annak a kijelzője max 1024x768-at tud, míg amelyiknek elment a képe, 1400x1050-et.
Mivel a jobbik, de elsötétedett kijelző alaplapra csatlakozó érintkezője is elszakadt közben, más variációban kipróbálni nem tudtam, de sikerült szereznem hozzá másik csatlakozót, ami tökéletesen jó hozzá.
Így már ki tudtam próbálni úgy is, hogy a nagyobb felbontású kijelzőnek kicseréltem az inverterét, de sajna maradt a sötét kép mindkét inverterrel, mindkét gépen.A gyengébb felbontású kijelző mindkét inverterrel működik, de érdekes módon csak a bontásra ítélt gépen, amivel megvettem.
Így maradt az a felállás, hogy a korábbi laptopnál valami alaplapi gond is lehet, mert azon egyik kijelző sem megy, és lehet hogy amit vettem, az meg nem kezeli le az SXGA panelt. Más ötletem nincs, viszont jó lenne tudni, hogy az SXGA panel kuka, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest