- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS
üzenetére
Már mindent leírtam....
Szeretném az SXGA kijelzőt használatba venni. Az alap az volt, hogy elment a képe a laposnak. Szereztem hozzá egy másik bontásra ítéltet, amiről első körben lekaptam a kijelzőt, és rákötöttem a másik helyett, de képet így se adott (csak a külön rákötött monitorra) ezután próbáltam ki, hogy áttettem az akkut, a memóriákat, és a HDD-t, a bontásra ítélt laptop pedig így tökéletesen működik, csak annak a kijelzője max 1024x768-at tud, míg amelyiknek elment a képe, 1400x1050-et.
Mivel a jobbik, de elsötétedett kijelző alaplapra csatlakozó érintkezője is elszakadt közben, más variációban kipróbálni nem tudtam, de sikerült szereznem hozzá másik csatlakozót, ami tökéletesen jó hozzá.
Így már ki tudtam próbálni úgy is, hogy a nagyobb felbontású kijelzőnek kicseréltem az inverterét, de sajna maradt a sötét kép mindkét inverterrel, mindkét gépen.A gyengébb felbontású kijelző mindkét inverterrel működik, de érdekes módon csak a bontásra ítélt gépen, amivel megvettem.
Így maradt az a felállás, hogy a korábbi laptopnál valami alaplapi gond is lehet, mert azon egyik kijelző sem megy, és lehet hogy amit vettem, az meg nem kezeli le az SXGA panelt. Más ötletem nincs, viszont jó lenne tudni, hogy az SXGA panel kuka, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx