- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
baly81 #20061 üzenetére
"Az ajánlók közül mindenkinek elkerülte a figyelmét az is, hogy a kikapcsolás után a töltés 1%.ról indult, holott 18%-nál lőtte le magát az akku."
"A kollégáknak sikerült a sok lényegtelen infóba belemenni, de az ajánlottak nem fogják megoldani a dolgot!"
Mi az hogy lényegtelen?
Felsoroltad az akkumulátorok problémáit,de azt kihagytad hogy a töltésvezérlő képes hibás adatot is küldeni vagy hibásan működni. -
válasz
baly81 #20061 üzenetére
Egy dolgot cáfolok, vagyis más a tapasztalatom:
még egy tanács! Ha az akkudat hosszú távon akarod jó kondícióban tartani, akkor ne töltsd fel 80% fölé. Hogy a HP-nek van e erre külön programja nem tudom, de a winben van ilyen beállítás, illetve van külső program is erre. Igaz így kevesebbet tudod akkuról üzemeltetni, de cserébe kíméled az akkut és hosszabb távon tudod igénybevenni!soha sem foglalkoztam ezzel, semmit nem állítottam, és mindig 100-ig töltöm.. egy aksim sem halt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest