- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
Asus a 600 be borítottam bele egy deci almalét.Tavaly december környékén vittem véghez ezt.Azóta eltűnt a bal Shift,FN és a Control gomb.Nem baj, mert a jobb oldalon megúszta.A P betűm is szarakodott(bár ez teljesen a másik oldalon van, így nem is értettem miért pont azt vágta taccsra), de amint kiszárat(kb 1 hét)egyből jó volt.A többi említett betűt azóta sem használom.A dvd megúszta, de mikor használtam pár lemezt taccsra tett.Kívülről semmi nem látszott rajta!Azt hittem semmi baja.Kinyitottam, száraz volt, minden okénak tűnt.Mégsem.
Nekem akkor ilyen 100-120 eu-t mondtak billyntyűcserére,a DVD-re meg 80 at, és javasolták vegyek egy külsőt.De akkor sem ért sokkal többet a gépem mint most, így marad a gombok nélküli használat.Bár esetedben ez a betűk hiánya miatt problémásabb a dolog.De ha utánajársz kb ennyiben úszod meg a cserét.Ha olcsóbban, akkor szerencsés vagy.Nekem enyit nem ért meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest