Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello mindenkinek!
Egy olyan problémám akadt, hogy sikeresen beleborítottam némi cukros üdítőt a notim klavijába (asus a6rp). Minimális mennyiség folyt bele (fél deci max), gyorsan felitattam a löttyöt, amennyire tudtam, oldalára fordítottam a notit, hogy tudjon folyni, amennyi csak tud, stb. Az elején még volt, hogy lenyomtam egy s-t és írt mellé még egy e-t, stb., de most már kiszáradt az anyag, minden működik flottul, de az f és a g egyáltalán nem. Érzésre jónak tűnik (nem akad, nem ragad, olyan mint rendesen), de semmi nem történik, akárhogy nyomkodom őket
Van rá esély, hogy megúszom billentyűzetcsere nélkül? Ha nem, akkor ez kb. mekkora tétel? Valamint hol érdemes cserét végeztetni? Lehet-e egyáltalán normál földi halandóként billentyűzetet kapni? Nem sokat ér már a noti, nem akarok sok pénzt beleborítani, mégis jó lenne, ha külső klavi nélkül is le tudnám írni, pl. hogy fügefa
Remélem mindent elmondtam, ami érdekes lehet, minden ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest