- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello mindenkinek!
Egy olyan problémám akadt, hogy sikeresen beleborítottam némi cukros üdítőt a notim klavijába (asus a6rp). Minimális mennyiség folyt bele (fél deci max), gyorsan felitattam a löttyöt, amennyire tudtam, oldalára fordítottam a notit, hogy tudjon folyni, amennyi csak tud, stb. Az elején még volt, hogy lenyomtam egy s-t és írt mellé még egy e-t, stb., de most már kiszáradt az anyag, minden működik flottul, de az f és a g egyáltalán nem. Érzésre jónak tűnik (nem akad, nem ragad, olyan mint rendesen), de semmi nem történik, akárhogy nyomkodom őket
Van rá esély, hogy megúszom billentyűzetcsere nélkül? Ha nem, akkor ez kb. mekkora tétel? Valamint hol érdemes cserét végeztetni? Lehet-e egyáltalán normál földi halandóként billentyűzetet kapni? Nem sokat ér már a noti, nem akarok sok pénzt beleborítani, mégis jó lenne, ha külső klavi nélkül is le tudnám írni, pl. hogy fügefa
Remélem mindent elmondtam, ami érdekes lehet, minden ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest