- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

béke aktív tag Sziasztok volna egy kérdésem s.o.s van egy Fujitsu Amilo Li3710-es noti Teljesen hiba mentesen működött egyetlen problémája volt az pedig kijelző inverter hiba nem volt háttér világítás de ez most nem is lényeg. A hiba: Egyik napról másikra, bekapcsoltam Fujitsu logo és ennyi nem megy tovább nem csinál semmit sőt még a bios sem jön be f2 lenyomására bal oldalt alul ki irja hogy loading bios de semmi fél órát is vártam semmi, tehát a gomb lenyomását érzékeli de azon kivűl semmit se csinál. nincs boot menü se f12-vel semmi kiszedtem minden alkatrészét megpróbáltam azok nélkül is kivéve memória de abból is van kettö sehogy sem akar életre kelni szerintetek kuka?? vagy nincs valami bios reset vagy valami ha kell szét kapom az egészet vagy egy olcsó szakember is jó lenne. És még azért azt is megkérdezném hogy ilyen inverter szakit vagy hozzá való alkatrészt hol lehet beszerezni? De elsődleges problémám az alaplap lenne!! köszi előre is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx