Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
A notim kijelzojevel adodott egy kisnagy problema. egy 5 cm szeles fuggoleges sa'vban el van szinezodve a monitorom kepe. ha megnyomom hatulrol a kijelzot akkor megjavulamig nyomom.szal valami kontakt hiba valszeg.
a notim garis de telefonon azt mondtak hogy egy ilyen hibat nem biztos hogy javitjak gariban mert ez akkor szokott elofordulni ha megcsavarodik a noti vaza vagy tul nehez dolgot raknak a tetejere vgay leejtik ami nem rendeltetesszeru hasznalat. en viszont tudom hogy nem is pakoltam ra semmit nem is ejtettem le es nem is szoktam nagyon hajlithatni a kijelzot. persze ameddig lecsukom meg felnyitom addig minimalisan mindig meghajlik de ez termeszetes es ezt birnia kellene.
szerintetek mi lehet a hiba oka? csak hogy mivel adjam be a gariba.olyan okot keresek ami mar a vasarlaskor is megvolt mert ugyebar akkor mentesulnek a jotalas alol ha bizonyitani tudjak hogy a hiba oka a vasarlas utan keletkezett.
a hiba az ugyebar most keletkezett csak a hiba okara valszeg ok azt fogjak mondani hogy nem rendeltetesszeru hasznalat tulterheles stb. en valami olyasmit szeretnek ami nekem lenne jo mint a nem eleg eros vaz ami nem birja ki a napi igenybevetelt hosszu tavon. vagy ha belul van valami csatlakozo akkor annak az anyagminoseget kellene kritizalni vagy ilyesmi.
Aki talalkozott mar ilyen hibaval az tudna nekem segiteni? a notimon egy karcolas sincs sem repedes ami valamelyest segit annak bizonyitasaban hogy semmi extra terhelest nem kapott.csak felek hogyha szetszedik akkor bent talalnak egy torest vagy repedest es az nem lesz nekem jo ugy erzem.szal szerintetek mire kellene hivatkoznom hogy csereljek gariban? amugy tenyleg nem csinaltam vele semmi olyat amitol tonkremehetett. vagy legalabbis nem tudok rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook 17 G5 17.3" FHD IPS i7-8850H P3200 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest