Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
NEMO1968
üzenetére
Sajnos én is azt gondoltam, hogy ennyire egyszerű. Mikor megláttam ezt a videót...nem akartam elhinni, amit látok.
Azt hittem a Sony, Dell tervezőinél nincs nagyobb állat...sorry, hogy ezt írtam, de egy kis venti miatt darabokra szedetni egy gépet ? Bárki bármit mondhat, ha az Asus, Compaq stb megtudja oldani, hogy tényleg csak pár csavar és már lehet is tisztítani az egész gépet...akkor no komment, amikor így rakják össze. Félévente illene tisztítani egy ventit.
Főleg az apró szalagkábelek miatt félek. Szétszedni könnyen tudtam egy hasonló gépet...
Nézd mennyire "egyszerű"
http://www.youtube.com/watch?v=vLGoBt6RvMk
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Premier előzetest kapott az ingyenes Where Winds Meet
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem a Sony, Dell tervezőinél nincs nagyobb állat...sorry, hogy ezt írtam, de egy kis venti miatt darabokra szedetni egy gépet ? Bárki bármit mondhat, ha az Asus, Compaq stb megtudja oldani, hogy tényleg csak pár csavar és már lehet is tisztítani az egész gépet...akkor no komment, amikor így rakják össze. Félévente illene tisztítani egy ventit.
Pyttawrx