Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Üdv a Varázsló Uraknak!
Hatalmas gondom van egy ótvar FuSi Amilo PA1538-al. Nforce chipset, 7400GO VGA KH-val került hozzám. Megszögeltem, reball ahogy kell, fűt, zenél, világít. DE! Nincs wifi (se)!Vinyó nélkül volt, knoppix live cd-t ráküldtem. Nem volt wifi, linux alatt ifconfig -a -val látta, de nem bírta felhúzni IRQ ütközés miatt. A gazdája is említette, hogy néha nem talált wifi-t és lefagyott utánna. Olvasgattam, másoknak is volt ilyen gondja, csak window$ alatt az egérrel akadt össze és lefagyott nekik. BIOS frissítést írtak mindenhol, a FuSi oldaláról leszedtem az uccsót, felment, hurrá, de azóta egyáltalán nincs wifi! lspci sem látja linux alatt. Tettem bele egy hdd-t, vista fel, de ua. XP-t is próbáltam, ua. Akármit csinálok, nincs! Közben kiderült, hogy a kártyaolvasót se látja, se a pcmcia-t. Van rajta wifi gyors gomb, amit ha benyomok, szépen világít a wifi ledje, de nem történik semmi.
Van a lapon egy 4db-os jumper köteg, kapcoslgattam mindent, de nem!
Frissítéskor mentette volna vhova a cd-ről futó upgrade program a régi bios-t, de nem tudta hová, meg engem se érdekelt. Eddig.
A rajzon szerepel a jumper, 3-ról kiderül, hogy mi, a 4.-ről nem, vmi mem. busz logikai szintet állít szerintem, de erre a gondra hatástalan.
Erre valakinek ötlete? Eseteg régi bios mentése vkinek ehhez a sz@rhoz? Bármi érdekel, ami megoldhatja!
Persze másik wifi karival se megy.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx