- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGArtist
tag
Kedves mindenki!
Egy ideje érdekesen viselkedik a notebookom. Egy Acer Aspire 5552G gépem van. Akármikor játszani kezdek vele, pár perc után, elkezd villogni a power led, és a töltést jelző led is, ha kihúzom, abbamarad, viszont még pár percet várva kék halállal elszáll általában. Próbáltam úgy, hogy kivettem az akksit, és hálózatról játszani, úgy nem villogott, hanem egész egyszerűen kikapcsolt, amikor játékot indítottam
Próbáltam új töltővel, elemet is cseréltem, a jelenség ugyanaz. Frissítettem biost, próbáltam 4 féle Catalysttal, semmi változás. Garancia még van a notira, viszont Pesten, én Londonban élek, nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekre kiessen a gép.Valaki találkozott már ilyesmivel?
Előre is köszönöm:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáltam új töltővel, elemet is cseréltem, a jelenség ugyanaz. Frissítettem biost, próbáltam 4 féle Catalysttal, semmi változás. Garancia még van a notira, viszont Pesten, én Londonban élek, nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekre kiessen a gép.
Pyttawrx